Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо стори бе, ова посигурно од осигуреното а? Ами шо не ги изигра трознаци? :pos:

Наредниот пат :) Не обично играм на по 1000, 2-3 утакмици околу 3-4 коефициент. Денес не видов убава понуда и алтернативно отидов вака. А вас слабо во оди со учењето да не се залетувате, ќе играте и кога не треба и кога не сакате. А кога сакате и кога треба ќе играте чудни игри, како 1 и т1 или 1 и 4+ или уште полоши 1-1 и 3+. Не оди така работата со кладилнициве.

Ама гледам и Олимпиакос некако потценет..демек овие Галатасарај многу јака екипа се па што му дале помал коефициент?..кошарка е се можи да се случи..типувам на Олимпиакос-2јка 2.20 коефициент ..

И Звезда мислам дека нема да загуби со повеќе од 10 коша разлика..поклон хендикеп 2-јка е

Овие двете со Валенсија и Лион мислам нема кај да бегаат

Оние па Звезда отепани:facepalm:

Abe spremen denes da uplatam 2000 na Kiev i Valensija kecovi,sto butur me snajde i se predomisliv a milion posto ubeden deka ke izlezat a parite veke gi imav pripremeno.

Alkmar, Frajburg, Genk, Lazio, Sevila, PSV, Swonsi treba zatvor da lezat. Sramota! Po apla mestenje ... kraj kraeva ako "ne smeete" da tepate izlezete so vtor sostav da imate nekoe alibi.
Zatoa sekoj mesec kje niknuvaat novi i novi kladilnici >.<

Сите натпревари кои ќе ги погодиш на талоните се погодени со знаење. Сите кои ќе ги промашиш се наместени. Затоа што сите фаворити мора секогаш да победат.

Нормално.

Се знаеше денес дека ке има петарди по добриот ден во ЛШ...

Иначе, за денес, Ли, ДелПо и Јанковиќ да тепаат, прават 2.86 коефициент на нет...во Копачка би требало да биде околу 3, можеби некоја и на супер тип ке ја акнат...

Фенерчето веќе 5-ти меч како немаат одиграно прелаз, иф ју no, ват ај мин ... :sneaky:

Иначе, за денес, Ли, ДелПо и Јанковиќ да тепаат, прават 2.86 коефициент на нет...во Копачка би требало да биде околу 3, можеби некоја и на супер тип ке ја акнат...

Фенерчето веќе 5-ти меч како немаат одиграно прелаз, иф ју no, ват ај мин ... :sneaky:

За Дел Потро е 1,06 :)

E za denes imam odlicen predlog koj saka da igra,2 keca kako sozdadeni se spoija denes vo NHL

Pitsburg-NY Islanders 1 1.8 koeficient
Colorado-Carolina 1 1.9 koeficient

Бељата со Јанкович е тоа што може да не и треба победата денес. Ако Ли ја добие Азаренка, што е многу веројатно бидејќи кобилата е очајна, Јанкович е сигурно пласирана со еден добиен сет против Ерани.

Moja kombinacija za denes

Nantes-Lille GG
Stutgart-Nirnberg 1
Pitsburg-NY Islanders 1
Arsenal Sarandi-Gimnasia LP 1X
Boca Juniors-Colon 1X

Koeficient 8.2

Бељата со Јанкович е тоа што може да не и треба победата денес. Ако Ли ја добие Азаренка, што е многу веројатно бидејќи кобилата е очајна, Јанкович е сигурно пласирана со еден добиен сет против Ерани.

Последна е Јанковиќ, има резервни опции...

Последна е Јанковиќ, има резервни опции...

Мислиш последна на талонот?

Ако планираш да ја покриваш, воопшто не ја ставај, бидејќи губиш. Тебе ти е на талон заедно со Ли На, значи ти од старт очекуваш Ли да добие. Ако таа добие, Јанкович станува лош бет.

:)

Мислиш последна на талонот?

Ако планираш да ја покриваш, воопшто не ја ставај, бидејќи губиш. Тебе ти е на талон заедно со Ли На, значи ти од старт очекуваш Ли да добие. Ако таа добие, Јанкович станува лош бет.

:)

Taчно, ако Ли добие, Јанковиќ мора да земе сет за да се пласира. Eрани да тепа 2-1 во сетови е 7 коеф, што е одлично ако има потреба да се брани.

Taчно, ако Ли добие, Јанковиќ мора да земе сет за да се пласира. Eрани да тепа 2-1 во сетови е 7 коеф, што е одлично ако има потреба да се брани.

И замисли Ерани добива 2-0, и ти паѓаш на главниот талон, плус и на покривањето.

;)

Holstebro - Gog 55.5 +,dve tvrdi ekipi koi neguvaat odbranbena igra,megutoa ovaa granica mi izgleda nerealna i mala,ocekuvav granica okolu 57.5 - 58.5,pred nekolku dena odigraa kup natprevar kade domakinot pobedi 35-29,padnaa vkupno 64,zosto denes zacrtanata granica da ne bide preskoknata.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom