Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.282
- Поени од реакции
- 2.287
Шо стори бе, ова посигурно од осигуреното а? Ами шо не ги изигра трознаци?![]()
Наредниот пат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо стори бе, ова посигурно од осигуреното а? Ами шо не ги изигра трознаци?![]()
Ама гледам и Олимпиакос некако потценет..демек овие Галатасарај многу јака екипа се па што му дале помал коефициент?..кошарка е се можи да се случи..типувам на Олимпиакос-2јка 2.20 коефициент ..
И Звезда мислам дека нема да загуби со повеќе од 10 коша разлика..поклон хендикеп 2-јка е
Овие двете со Валенсија и Лион мислам нема кај да бегаат
Alkmar, Frajburg, Genk, Lazio, Sevila, PSV, Swonsi treba zatvor da lezat. Sramota! Po apla mestenje ... kraj kraeva ako "ne smeete" da tepate izlezete so vtor sostav da imate nekoe alibi.
Zatoa sekoj mesec kje niknuvaat novi i novi kladilnici >.<
Се знаеше денес дека ке има петарди по добриот ден во ЛШ...
Иначе, за денес, Ли, ДелПо и Јанковиќ да тепаат, прават 2.86 коефициент на нет...во Копачка би требало да биде околу 3, можеби некоја и на супер тип ке ја акнат...
Фенерчето веќе 5-ти меч како немаат одиграно прелаз, иф ју no, ват ај мин ...![]()
Се знаеше денес дека ке има петарди по добриот ден во ЛШ...
Иначе, за денес, Ли, ДелПо и Јанковиќ да тепаат, прават 2.86 коефициент на нет...во Копачка би требало да биде околу 3, можеби некоја и на супер тип ке ја акнат...
Фенерчето веќе 5-ти меч како немаат одиграно прелаз, иф ју no, ват ај мин ...![]()
Бељата со Јанкович е тоа што може да не и треба победата денес. Ако Ли ја добие Азаренка, што е многу веројатно бидејќи кобилата е очајна, Јанкович е сигурно пласирана со еден добиен сет против Ерани.
Последна е Јанковиќ, има резервни опции...
Мислиш последна на талонот?
Ако планираш да ја покриваш, воопшто не ја ставај, бидејќи губиш. Тебе ти е на талон заедно со Ли На, значи ти од старт очекуваш Ли да добие. Ако таа добие, Јанкович станува лош бет.
![]()
Taчно, ако Ли добие, Јанковиќ мора да земе сет за да се пласира. Eрани да тепа 2-1 во сетови е 7 коеф, што е одлично ако има потреба да се брани.
И замисли Ерани добива 2-0, и ти паѓаш на главниот талон, плус и на покривањето.
![]()