Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.042
- Поени од реакции
- 62.060
Шкорпион кога кликнал на линкот од Pluh сигурно си рекол: Знаев!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мислиш, дека подобар ник би бил Бетмен Серит ?
Чекај ја сеа не го разбирам Џонтра,што се сеќира толку ,а ја што да кажам.
Аман бе луѓе, до толку не ви го има направено некој ова до сега? И до толку не ви се чинеше нелогично токму вас некој рандом лик од форум да го посветува неговото 3000то мислење? Јас го читав тоа мислење, без да видам што се случило па ме одведе на мојот профил на ФБ. После кога видов дека некој наседнале се згазив од смеење![]()
Аха! Вади се сега откако двајцава јунаци ги превзедоа сите прашалници закитени со извичници на свој грб од типот - Што!? Како!? Од каде јас!?, на половината што кликнаа на линкот а не ја знаеа заебанцијата, па по ПП или јавно му се обратија на Плух. Аха!![]()
Аха! Вади се сега откако двајцава јунаци ги превзедоа сите прашалници закитени со извичници на свој грб од типот - Што!? Како!? Од каде јас!?, на половината што кликнаа на линкот а не ја знаеа заебанцијата, па по ПП или јавно му се обратија на Плух. Аха!![]()
Јас не читам на Драга кајгана ама ете џаоло ме натера да кликнам и оп јас, од каде јас тука и знаеш се вадам пијан бев тоа изговор ми е а стварно незнаев од каде јас тука.
Не читаш ти драга кајгана ама пишуваш понекош таму, мижиш дури скролаш на долу и на крај само го пишуваш мислењето, го испраќаш...кликаш долу десно она шо вика - "на врв" и бегаш од темата![]()
Абе види сеа ми дојде чудно мене,ама знаеш како е у 5 сат сабајле,а си викам некој ме дупчи,има да го јадеАман бе луѓе, до толку не ви го има направено некој ова до сега? И до толку не ви се чинеше нелогично токму вас некој рандом лик од форум да го посветува неговото 3000то мислење? Јас го читав тоа мислење, без да видам што се случило па ме одведе на мојот профил на ФБ. После кога видов дека некој наседнале се згазив од смеење![]()
Само да ве предупредам дека и Сунгерот Боб го чита ова![]()
Пазете Саше политико да не ве фрли во депресија, кај мене му успеа. Го нарекуваат новинар, имаше своја емисија и земаше плата сигурно поголема од најголемата што сум ја земал јас, жена му има големи цицки а јас живеам со родителите...![]()
Аман бе луѓе, до толку не ви го има направено некој ова до сега? И до толку не ви се чинеше нелогично токму вас некој рандом лик од форум да го посветува неговото 3000то мислење? Јас го читав тоа мислење, без да видам што се случило па ме одведе на мојот профил на ФБ. После кога видов дека некој наседнале се згазив од смеење![]()