ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.778
- Поени од реакции
- 43.992
Искрено, понекогаш ми се дешава, после некои вакви дискусии да си кажам "кој курац се расправаме и јадеме гомна по форуми, твитери и фејсбуци кога реално немаме никаква корист од тоа, напротив џабе си го трошиме времето..." И сеа ние тука ќе се убедуваме дали Мојс бил добар за Манчестер, дали Мурињо згрешил со Лукаку, дали Роџерс е Велемајстор, дали Манчестер треба да игра 4-4-2 или 4-2-3-1, или можеби 4-1-2-1-2 (дијамант).. И сеа јас ќе кажам Манчестер треба така да игра, ама реално што ќе сменам уствари? Да не ќе виде Мојс и ќе каже "ии види го дечково колку паметен, како мене не ми текна тоа у пичку матер.." Или драгонски ќе каже како Челзи купува само АМ фудбалери, па Мурињо го виде тоа и си кажа "леле стварно бе, цело лето со АМ фудбалери се расправам, дај да си го зеам Ето јас, тој барем е напаѓач.." Па разни анализи, па како играл Јанужај, па кој фудбалери ќе бидат идни ѕвезди, па ќе се анализира како Чичарито паметно истрчал во 16ник знаејќи оти таму треба да дојде топака, ако случајно му се погодило...и така натаму и така натаму.
Ама шо да прајш, нели најважна споредна работа била фудбалот...
Ама шо да прајш, нели најважна споредна работа била фудбалот...