Па и Варане не само Сантон
Ама не е тоа муабетот. И што ако Торес е Торес на пример? Пошо е Торес и пошо бил добар пред 48 години да заслужува место у прв тим?
Па и Варане не само Сантон
Ама не е тоа муабетот. И што ако Торес е Торес на пример? Пошо е Торес и пошо бил добар пред 48 години да заслужува место у прв тим?
И Алан Хансен му се смеел на Фергусон дека со деца нема да освои ништо кога овој се откажал од неколку носители на играта на Јунајтед во тој период и ги заменил со Гигс, Сколс и компанија. Останатото е историја.Да играше Лукаку во Челзи сезонава и да правеше грешки поради неискуство, да се губеше поради притисокот да биде главен напаѓач во тим кој треба да освојува трофеи сите ќе му се смеевме на Мурињо зошто мисли дека со дете ќе освојува титули, како требало да види дека Лукаку неможе сеуште да се справи со тоа да биде напаѓач на тим како Челзи.
.
Сега во 2013/2014 би можел со деца да освои титула?И Алан Хансен му се смеел на Фергусон дека со деца нема да освои ништо кога овој се откажал од неколку носители на играта на Јунајтед во тој период и ги заменил со Гигс, Сколс и компанија. Останатото е историја.
Ама нема јајца Жозе да ги седне на клупа Торес, Ето и Ба на сметка на дете.![]()
Зошто да не? Според прикажаното Лукаку е најдобар напаѓач на Челзи моментално. Во лигата би газел според мене каде што притисокот е помал и и доколку ја посере еден натпревари следуваат уште многу на кој би се поправил. Е за во ЛШ не би правел муабет, неискуството може да биде клучен фактор a таму нема поправен.Сега во 2013/2014 би можел со деца да освои титула?
Мал е притисокот да играш во ПЛ за Челзи, посебно сега кога Мурињо се врати?Зошто да не? Според прикажаното Лукаку е најдобар напаѓач на Челзи моментално. Во лигата би газел според мене каде што притисокот е помал и и доколку ја посере еден натпревари следуваат уште многу на кој би се поправил. Е за во ЛШ не би правел муабет, неискуството може да биде клучен фактор a таму нема поправен.
Eпа тогаш ќе се постави прашањето зошто Мурињо цело лето барал напаѓач и што му текна да го враќа Ето од Сибир?Јас пак мислам дека Лукаку со доаѓањето на Ето, сам ја има побарано позајмицата со цел да одигра поголема минутажа и да биде во форма за СП. Изјавите во јавноста се нешто што секогаш треба да се сваќа со резерва знаејќи колку Моу знае да ја исфилува секоја ситуација (Ферги стајл). Доколку не пристигнеше Ето можеби би била друга ситуацијата, но според мене Мурињо цело лето бараше уште еден напаѓач. Ја испробуваше солуцијата со Руни, па после испадна Ето. Сега се зависи од желбата на Лукаку за неговата иднина во Челзи, рано е уште да се прогнозира. Може да испадни како разумен договор меѓу Лукаку и Мурињо со оглед на минутажата пред СП или пак стварно Мурињо нема доверба и не сака да ризикува со него.
Далеку од флоп беше Адебајор
Па ви кажав сношти за Мозес, сеа и за Лукаку ли сакате да ви кажам? Еве 2 дена веќе индиректно ви укажувам на одговорот, ама не ме рецкате 2 посто.Стварно поселдниве 3 страници се обидувате да дадете одговор на прашање што го знаат само неколку луѓе во Челзи ?
Не се согласувам. Многу луѓе ја знаеме вистината, ама уште повеќе има кои нејќат да ја видат затоа што тоа им дава можност да зборат против тоаСтварно поселдниве 3 страници се обидувате да дадете одговор на прашање што го знаат само неколку луѓе во Челзи ?
После првите 7 кола е... Се надевам така да остани!!!тоа не е правиот пат ни во sci fi филм не па IRL :S