Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Искрено, понекогаш ми се дешава, после некои вакви дискусии да си кажам "кој курац се расправаме и јадеме гомна по форуми, твитери и фејсбуци кога реално немаме никаква корист од тоа, напротив џабе си го трошиме времето..." И сеа ние тука ќе се убедуваме дали Мојс бил добар за Манчестер, дали Мурињо згрешил со Лукаку, дали Роџерс е Велемајстор, дали Манчестер треба да игра 4-4-2 или 4-2-3-1, или можеби 4-1-2-1-2 (дијамант).. И сеа јас ќе кажам Манчестер треба така да игра, ама реално што ќе сменам уствари? Да не ќе виде Мојс и ќе каже "ии види го дечково колку паметен, како мене не ми текна тоа у пичку матер.." Или драгонски ќе каже како Челзи купува само АМ фудбалери, па Мурињо го виде тоа и си кажа "леле стварно бе, цело лето со АМ фудбалери се расправам, дај да си го зеам Ето јас, тој барем е напаѓач.." Па разни анализи, па како играл Јанужај, па кој фудбалери ќе бидат идни ѕвезди, па ќе се анализира како Чичарито паметно истрчал во 16ник знаејќи оти таму треба да дојде топака, ако случајно му се погодило...и така натаму и така натаму.

Ама шо да прајш, нели најважна споредна работа била фудбалот...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Или драгонски ќе каже како Челзи купува само АМ фудбалери, па Мурињо го виде тоа и си кажа "леле стварно бе, цело лето со АМ фудбалери се расправам, дај да си го зеам Ето јас, тој барем е напаѓач.."
Ова држи вода.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Дечки некој од вас да не знае каде можам да ја најдам книгата на Хари Реднап?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Искрено, понекогаш ми се дешава, после некои вакви дискусии да си кажам "кој курац се расправаме и јадеме гомна по форуми, твитери и фејсбуци кога реално немаме никаква корист од тоа, напротив џабе си го трошиме времето..." И сеа ние тука ќе се убедуваме дали Мојс бил добар за Манчестер, дали Мурињо згрешил со Лукаку, дали Роџерс е Велемајстор, дали Манчестер треба да игра 4-4-2 или 4-2-3-1, или можеби 4-1-2-1-2 (дијамант).. И сеа јас ќе кажам Манчестер треба така да игра, ама реално што ќе сменам уствари? Да не ќе виде Мојс и ќе каже "ии види го дечково колку паметен, како мене не ми текна тоа у пичку матер.." Или драгонски ќе каже како Челзи купува само АМ фудбалери, па Мурињо го виде тоа и си кажа "леле стварно бе, цело лето со АМ фудбалери се расправам, дај да си го зеам Ето јас, тој барем е напаѓач.." Па разни анализи, па како играл Јанужај, па кој фудбалери ќе бидат идни ѕвезди, па ќе се анализира како Чичарито паметно истрчал во 16ник знаејќи оти таму треба да дојде топака, ако случајно му се погодило...и така натаму и така натаму.

Ама шо да прајш, нели најважна споредна работа била фудбалот...

У превод, да нема казни за мрчење и заебанции на сметка на другите, зашто тоа барем ни е забавно :noze:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки некој од вас да не знае каде можам да ја најдам книгата на Хари Реднап?
книгата е релативно нова, нема ни недела дена од промоцијата, ама би требало да ја има во Икона, провери наредниов месец.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Апсолутно...!
Сега ќе ти кажам една реченица што мојата екс-професорка по биологија од гимназија ја повторуваше постојано, „Ништо не е апсолутно, ами се е релативно.“ .

Е сега незнам како ти го имаш сфатено ова.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па нели и Хомер бил слеп, како он пишувал :)
Хомер не постоел, а и да постоел сигурно не ги напишал сите тие дела. "Хомер" е уствари еден вид збир на напишани народни легенди од античко време. Па место да пишува така, си стоело името Хомер. И така го величиме тој епски антички писател :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom