Значи, кога ке го сумираш денов коцкарски, или задниов период, доаѓаш до заклучок дека нервно ке оболиш ради исходот на некои натпревари...
Што да се каже денес?
Денес го имав Андерлехт уплатено на полувреме, значи во живо, да падне уште еден гол, било кој да го даде, заедно со Наполи да дадат 2 гола... Правеше фин коеф за сингл...
И почна Андерлехт напаѓачки во второто полувреме, и во својот најголем налет, судијата се повреди...
Не ве заебавам...
Застана играта, се смени судијата, потраја тоа некој 2-3 минути, и продолжи мечот...
Е продолжи, ама опадна темпото на играта и налетот на Андерлехт...
И како што се приближуваше крајот на мечот, така растеше и нервозата...
Помошникот покажа 7 минути надополнување...
Во 92-ра грешка на одбраната на гостите, напаѓачот го дрибла и голманот, и на празен гол, ја акна у гол аут....
Ми се плачеше, слепецот промаши празен гол од 7 метри, а ла Торес...
95-та минута, сите од Андерлехт во напад, брза контра, напаѓачот на Koртријк, сам со голманот на 25 метри од голот на Андерлехт...
Значи, можеше
-Да го дрибла
-Да го лобува
-да му пласира ниско покрај него...
Идиотот го промаши целиот гол...
Продолжуваме...
ПСВ... да не беше несмасноста на домашниот голман, и нив ке ги пцуевме...
Домашните со 35 шута кон гол, пречки, зицери, и одбрани а ла Де Геа од вчера на голманот, а гостите со гол од една акција...
Идеме даље...
Фенербахче, игран 1...
Атлетико Минеиро, најефикасната екипа на домашен терен во бразилското првенство...
Статива во прво полувреме, поништен гол од офсајд, 2 зицера кои апсолутно требаше да бидат голови....
Ко за крај, имав ливче пуштено на 40Е, кое носеше 210 Е добивка, со Челси, Арсенал на дупла шанса, ПСЖ и Лацио-Фиорентина 2+, не 3+...
Сфатив дека во последниот период имам талент да одбирам утакмици, кои гледајки ги, ке ми го земат здравјето...
Не ми е криво да паднам на утакмица ако екипата на која сум се обложил не направи ниту една шанса...
Ама, ова, е посебна прича...
Осеќам како некој намерно да ме ебе у здрав разум со резултативе...
Гледаш, и си викаш, не е можно...
Ако играм утакмица на голови, ке заврши 0-0, а на истата ке се погодуваат стативи, ке се промашуваат зицери, ке се промашуваат пенали...
Катастрофа со еден збор...
Неверојатно...