Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Шинтер-Рома ГГ :facepalm: , па добро бе Кретени 1 гол бе 1.. Да даде господ со децении Лига Европа да играте бе Лајна смрдливи :гомце:

Aко има нешто посурово, здравје...
Уплатено на полувреме, да не падне уште еден гол...
Даваат Филаделфија гол со играч помалку, и 5 секунди потоа, судијата свири крај...

2ov5.jpg

Galatasaraj....:( 9 pogodeni utakmici,so 30 den,4 000.... c c c cl....turska rabota,kreteni...a na pat za ovaa tema se i crvena zvezda i rozemborg gg

Galatasaraj....:( 9 pogodeni utakmici,so 30 den,4 000.... c c c cl....turska rabota,kreteni...a na pat za ovaa tema se i crvena zvezda i rozemborg gg

Исти пример брат, буквално. Море мајката да им ја ебам јас смрдена, аир да не видат, само ако тепаат некој во ЛШ сега у пичку матер да фатат племе турско местачко да му ебам јас се по список. Фаќаш тука 9 утакмици, и една да те еби оти тие гнасите решиле да местат денес. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

listic8.JPG

ќе земам ваучер со една промашена ама за шо кур ќе ми е, само за да пишам уште едно и да се нервирам за џабе.

Џабеее нема спас:place:,на едно Арсенал,на едно Тотанхем:гомце:

Значи, кога ке го сумираш денов коцкарски, или задниов период, доаѓаш до заклучок дека нервно ке оболиш ради исходот на некои натпревари...

Што да се каже денес?

Денес го имав Андерлехт уплатено на полувреме, значи во живо, да падне уште еден гол, било кој да го даде, заедно со Наполи да дадат 2 гола... Правеше фин коеф за сингл...
И почна Андерлехт напаѓачки во второто полувреме, и во својот најголем налет, судијата се повреди...
Не ве заебавам...
Застана играта, се смени судијата, потраја тоа некој 2-3 минути, и продолжи мечот...
Е продолжи, ама опадна темпото на играта и налетот на Андерлехт...
И како што се приближуваше крајот на мечот, така растеше и нервозата...
Помошникот покажа 7 минути надополнување...
Во 92-ра грешка на одбраната на гостите, напаѓачот го дрибла и голманот, и на празен гол, ја акна у гол аут....
Ми се плачеше, слепецот промаши празен гол од 7 метри, а ла Торес...
95-та минута, сите од Андерлехт во напад, брза контра, напаѓачот на Koртријк, сам со голманот на 25 метри од голот на Андерлехт...
Значи, можеше
-Да го дрибла
-Да го лобува
-да му пласира ниско покрај него...

Идиотот го промаши целиот гол...

Продолжуваме...
ПСВ... да не беше несмасноста на домашниот голман, и нив ке ги пцуевме...
Домашните со 35 шута кон гол, пречки, зицери, и одбрани а ла Де Геа од вчера на голманот, а гостите со гол од една акција...

gz8w.jpg

Идеме даље...
Фенербахче, игран 1...
6q89.jpg

Атлетико Минеиро, најефикасната екипа на домашен терен во бразилското првенство...
Статива во прво полувреме, поништен гол од офсајд, 2 зицера кои апсолутно требаше да бидат голови....

Ко за крај, имав ливче пуштено на 40Е, кое носеше 210 Е добивка, со Челси, Арсенал на дупла шанса, ПСЖ и Лацио-Фиорентина 2+, не 3+...

Сфатив дека во последниот период имам талент да одбирам утакмици, кои гледајки ги, ке ми го земат здравјето...

Не ми е криво да паднам на утакмица ако екипата на која сум се обложил не направи ниту една шанса...
Ама, ова, е посебна прича...
Осеќам како некој намерно да ме ебе у здрав разум со резултативе...
Гледаш, и си викаш, не е можно...

Ако играм утакмица на голови, ке заврши 0-0, а на истата ке се погодуваат стативи, ке се промашуваат зицери, ке се промашуваат пенали...

Катастрофа со еден збор...
Неверојатно...

Исти сум ко Vidooq, денес Малме да даде гол, ееееееј еден ебан гол, 1.25 коефициент. Цела лига испадна ГГ, и сите ебани екипи дадоа гол само Малме не даде, првопласираниот на табелата и тим кој се бори за титулата. Што не изгубија 2-1 се да им ебам.
Вчера КПР 3+ она 2-0 завршува, а цела лига е 3+ уште во 20 минута. Па матер да му ебам, 12 утакмици се играат, како баш јас ја одбирам таа што нема голови, не разбирам. Ај да се повеќе утакмици ќе разберам, ама само мојата? Епа преку кур се за еден гол ме јебат утакмици периодов, пред две недели Бриж-Андерлехт ја играм ГГ она 4-0, на друго ливче ПСВ-Ајакс ГГ исто 4-0, преку таквото веќе, ми се смачи. Вчера фалеше уште Реал да ме заебе и да се самоубијам од мака, али среќа Роналдо даде во последните моменти па ме извади колку толку. Сеа следат две мувларски недели, ова репрезентацииве се најгнасни за играње, нешто ко Лига Европа се, све глупи резултати испаѓаат.

а да не заборавам да кажам дека и Баерн Минхен ме изеба....
Го имав тим 2, и 2-ка....

И пак истото, Милер промаши ПРАЗЕН ГОЛ од петерец со глава, а оној Шаќирито на пенал топка, ја рогна во публика...
Али јаки живци, не можат тие да промашат, колку што можам јас да уплатам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom