Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Свонси-Гален 2+ :facepalm: пенал промашен, стативи, шанси 1на1... курац 12 утакмици 2+ сите ЛигаЕу матер ви јебем.... инаку без 4-5 фаворити друго се ми беше у план за X во систем 10 од 13 иксеви влегоа... но по правило кога подигам добивка играм ситно и на кур ташак 2-3 дена....

За малку... Одеса имаа мал милион шанси, ама јебига... не знам за Динамо, ама Бугариве маме ебаваат дома...

wukv.jpg

Нек си јебе матер еј, у задњи 5 уплаќања ме јебе по една утакмица.
Најтазе Манчестер синоќа, денеска Тотенхем се укочија само на 2 гола и така..

Барса можеа комотно 3 гола а само и дадоа баш гледав другиве дали ке влезет и влегоа не е голема сума али штета е.
Picture 016.jpg

А можеби и не.... тврда утакмица беше, и да не направи тој капитенот глуп потег, можеби ни тој гол немаше да падне...
Барса без Меси не се става на ливче... каков сака нека е коефициентот...

За малага сандци да нема за да ги закопат. После година дена се решив да пишам едно ливче и една ме бута.:mad:

Киево - Аталанта 2-3
Ееееј од 17та минута 0:1 и така остана до крајот :tapp:

Ескисехир 1x ... ме убија овие двојните шанси , ме убија .... Иначе околу 80 и некоја , моронскиот напаѓач на Ескисехир промаши супер одлична шанса ....

Баерн 3+, од 31 минута 1-1 и така остана и покрај многуте промашени шанси. :tapp:

Ескисехир 1x ... ме убија овие двојните шанси , ме убија .... Иначе околу 80 и некоја , моронскиот напаѓач на Ескисехир промаши супер одлична шанса ....

Интер 1x ... 0:3 полувреме ... no fucking comment ... :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom