Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ма нека отпаднат Милан, Јуве и Интер па ќе нема потреба од тема за Серија А, таму ќе коментираме.. Тоа е единствено решение да ни ја отворат.

Не, ако имаш дојави некои за Серија Б, затоа што нон стоп се мести таму и се одземаат поени, слободно ќе ургираме и ќе те поддржиме да ти ја отворат темата. Значи ова за следната година.

Godinava Sassuolo ke bide zakovan na 20 pozicija natamu ke ima brkanica ..Mozno e Verona,Livorno da im se pridruzi na Sassuolo no nikako nema istite da otpadnat sto vlegoa..Golemi kandidati za Seria B gi gledam Katanija i Sampdoria ...

Џенова испаѓа сигурно, со нив и Сасуоло без ниедна победа, а третата екипа мислам дека нема да биде некоја од Ливорно и Верона.

Ливорно Џенова и Верона не отпаѓаат. Според мене сезонава отпаѓаат

Сасусоло, Сампдорија и Киево или Болоња

Верона ќе испаднеле, а...

Luca-Toni-Verona1.jpg

Ќе останат бе Верона. Сасуоло, Ливорно и натака ќе биде мртва трка за тоа последно трето место што води во Серија Б. Верона, Џенова, Сампдорија, Болоња, ќе се тепаат за тоа место според мене.

Ги гледавте Наполи? Одлични беа, мислам дека на крајот она на Зунига беше за кладилниците, поточно за играчите. Се си мислам дека и тој ја имал ГГ :icon_mrgr:

Секоја чест за Инсиње,какво играчиште е само. Многу ме потсеќа на Дел Пиеро. Одлично се движи со топката во нозе, одличен технички шут, контрола на топка, па дури и брзина.
Игуаин доста ме изненадува со јаките игри, додека Хамшик си е машина.

Него миланези како победивте? Головите што ги видов на чукање беа :pos:

Само овие нашите заебаа...

Наполи да си продолжат вака може и титула во Серија А да освојат.
Штета што нема фанови на Наполи на форумот па монополот на Јуве во темава дозволува Наполи да не се споменува многу на форумот и Јуве да се смета за шампион уште пред почеток на сезона, а и некако да се случи Наполи да освои титула пак џабе ќе нема навивачи на Наполи да се мајтапат :icon_mrgr:

Штета што нема фанови на Наполи на форумот па монополот на Јуве во темава дозволува Наполи да не се споменува многу на форумот и Јуве да се смета за шампион уште пред почеток на сезона, а и некако да се случи Наполи да освои титула пак џабе ќе нема навивачи на Наполи да се мајтапат :icon_mrgr:

затоа шинтрашите први ке бидат веруј

Може нема навивачи на Наполи, ама антијувенташи колку сакаш :D

Додека според мене само луѓе со ептен ниски познавања од фудбалот прогласува некого за шампион уште на почетокот или после 5 кола. За жал ги има доста такви.

Може нема навивачи на Наполи, ама антијувенташи колку сакаш :D

Додека според мене само луѓе со ептен ниски познавања од фудбалот прогласува некого за шампион уште на почетокот или после 5 кола. За жал ги има доста такви.
Нема антијувенташи, само едноставно сме за ферплеј во фудбалот, за чистење од ѓубрето, нели Io Sono Interista?

(мала шала)

Јас гласав за Наполи зашто сметам дека Интер нема шанси за титула, а Јуве не сакам да освојат :D Интересна сезона ќе биде, Наполи засега се добри, сепак мислам дека Игуаин не може да го надокнади губењето на Кавани, но ако се развие Инсиње како што треба и ако Мертенс се разигра, тогаш ќе бидат доста опасни. Ќе биде интересно да се гледа Милан - Наполи :D

Браво за Наполи, ги срушија Дортмунд. Наскоро ќе им се земе 4тото место на германците и ќе се врати каде што му е местото.
За 1-2 нека се и 3 сезони здравје 3 екипи ќе одат директно.

Браво за Наполи, ги срушија Дортмунд. Наскоро ќе им се земе 4тото место на германците и ќе се врати каде што му е местото.
За 1-2 нека се и 3 сезони здравје 3 екипи ќе одат директно.

далеку е Калчото од добивање на 4-ри места, мислам дека треба 4-5 години константно да прават успеси италијанските екипи во Европа за да ја преминат Бундес лигата, што и сега е потешко оти имаат две добри екипи, порано беше само Минхен, а сега и Дортмунд

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom