Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоти не беше у офсајд мислам линија беше ама ова не беше пенал да го ебам

Не се забележува многу добро, ама ми се чини дека Тоти беше малку во офсајд при постигнувањето на голот. Сепак секоја чест за Рома и за Тоти кому ова му е неверојатен 19ти гол против Парма :cuc:

можно е да имаше офсајд, а можеби и беше ептен точно и прецизно .. реков пред неколку дена таков пенал како на Милан што му досудија, на Рома одамна не сум видел да досудат и еве тоа се случи на оваа утакмица, значи можеше да го свирне а и не мораше .. имаше само една судиска грешка во полза на Парма, Бориело избегна офсајд замка, пола метар беше позади дефанзивците на Парма, ама го свирнаа .. како и да е заслужена победа на Рома :)

Во одлична атмосфера пред Дербито !! :cool:

Forza Romaa :D Super pocetok ...Calcovo ce bide dosta interesno godinava :)
--- надополнето: 16 септември 2013 во 22:54 ---
I da Totti ne bese bo ofsajd...Neverojatni 19 gola protiv negovite pacienti:cuc:

Зошто да немаше пенал бе, па овој глупакот од зад грб го турна со раката. Судиите често судат било каков контакт кога дефанзивецот се наоѓа целосно зад напаѓачот и притоа се обидува да му попрече на било каков начин.

Ауу Рома многу се наоштриле нешто,ама наредна се знае,нема да знаат кај тераат.

I ednite i drugite se fasisti :d , inaku Forza Roma :d

Официјално Лацио како клуб нема ништо со фашистите, а колку што знам ни Рома а, колку што гледам скоро секој клуб во Италја меѓу своите навивачи има вакви групи кои вака се декларираат, но тоа не значи дека сите се фашисти и дека клубовите с фашистички настроени.

Што бидна со Касано бе, нели отиде во Парма да освојува титули, ама да ако отпаднат сезонава можда догодина Серија Б ќе освои.

Што бидна со Касано бе, нели отиде во Парма да освојува титули, ама да ако отпаднат сезонава можда догодина Серија Б ќе освои.

Уште ли жалиш по темата за Серија Б...? Ај ако испаднат Парма, барем од следната година и dragonsky ќе те поддржува за отварање на нова тема (y)

Официјално Лацио како клуб нема ништо со фашистите, а колку што знам ни Рома а, колку што гледам скоро секој клуб во Италја меѓу своите навивачи има вакви групи кои вака се декларираат, но тоа не значи дека сите се фашисти и дека клубовите с фашистички настроени.

Pa da klubovite ne se fasisti i u pravo si za toa deka kaj sekoj klub ima mozebi mali podgrupi sto se deklaliraat kako takvi, ali Roma i Lazio gi imaat najgolemite ultrasi.Na nekoi od utakmicite navivacite na Lazio pri pretstavuvanje na eden od crncite vo nivniot klub tie mu pravea majmunski izvici, znaci stom na samite nivni igraci toa go pravat, so da se kaze za protivnicite.
--- надополнето: 17 септември 2013 во 10:49 ---

http://www.youtube.com/watch?v=lacuDK-5FC0

Уште ли жалиш по темата за Серија Б...? Ај ако испаднат Парма, барем од следната година и dragonsky ќе те поддржува за отварање на нова тема (y)

Ма нека отпаднат Милан, Јуве и Интер па ќе нема потреба од тема за Серија А, таму ќе коментираме.. Тоа е единствено решение да ни ја отворат.

Нема шанси да отпадне Парма. Годинава некои оптимисти дури и рачунаат влез во борба за места во Европа ама јас би бил задоволен и со пласман над 15тото место. Се под тоа е голем неуспех.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom