Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Нигеров со вака добро разбирање на странски јазици како печен за во наш фан клуб :icon_mrgr:

обично у други фан клубови влагам кога губат и ми се интереси да ги читам како се нервират, иначе ако треба преведилац нека ме извести некако и лајк нека ми стави

The oldest teams(age wise) of the Serie A:

Parma (29,4)
Bologna (28,9)
Lazio (28,4)
Roma (28,3)
Juventus (28,1)

The youngest is Inter with an average of 25.3 years.

Од најстар до најмлад тим.

Пензионери бе, начукале сите 30+ години и ставиле неколку младинци за да им го подобрат просекот. (n)

обично у други фан клубови влагам кога губат и ми се интереси да ги читам како се нервират, иначе ако треба преведилац нека ме извести некако и лајк нека ми стави

Јас се чудам што те нема кај нас, тоа е дека ние не губиме :pos:

Јас се чудам што те нема кај нас, тоа е дека ние не губиме :pos:

прошлото коло мислам беше нерешено (исто и за нерешено забравив да напоменам) исто така читам

Niggersinparis تعادل قطبا الكرة المصرية الزمالك والاهلي بهدف لكل منهما في مباراة القمة التي جمعت بينهما في دور الثمانية بدوري المجموعات بدوري ابطال افريقيا اليوم. سجل احمد جعفر للزمالك في الدقيقة الثامنة من الشوط الاول وتعادل ابوتريكة من ضربة جزاء في الدقيقة التاسعة من الشوط الثاني.
ајде да те видиме колку знаеш.

Imase eden fan na juve postaveno link od arena 4 kade prenesuvaat italijansko...ako znaes nekoj neka go postavi linkot...

Цело време мислев дека Абутрика едно време играл во Европа, а сега дознавам дека поголем дел од кариерата ја поминал во Ал Ахли. Не знам зошто ми беше познат играчов, ваљда ради репрезентацијата.

Niggersinparis تعادل قطبا الكرة المصرية الزمالك والاهلي بهدف لكل منهما في مباراة القمة التي جمعت بينهما في دور الثمانية بدوري المجموعات بدوري ابطال افريقيا اليوم. سجل احمد جعفر للزمالك في الدقيقة الثامنة من الشوط الاول وتعادل ابوتريكة من ضربة جزاء في الدقيقة التاسعة من الشوط الثاني.

Јас ќе се пробам, нека ми извини Niggersinparis... :(
Само ќе ти кажам дека ги однесол/ле во Лига Шампиони и то постигнале ми се чини погодок во осмата минута и 53та минута од белата точка. :cool:

Јас ќе се пробам, нека ми извини Niggersinparis... :(
Само ќе ти кажам дека ги однесол/ле во Лига Шампиони и то постигнале ми се чини погодок во осмата минута и 53та минута од белата точка. :cool:

Уште еден талент се појави на форумов :cuc::cuc::cuc:
П.С. Гугл Транслејт работи а :icon_lol:

стара е оваа вест за замалек и ал алхи кога играа, ми текнува и ја гледав утакмицата ахмед даде рано гол за замалек па после овие од пенал израмнија аботрика даде гол

Извинете за офф-топикот, ама ќе може некој да пушти некоја страна да ги видам стартините состави на Парма-Рома?

Продолжете слободно со он-топик дискусијата во врска со преведувачката дејност :icon_lol:

стара е оваа вест за замалек и ал алхи кога играа, ми текнува и ја гледав утакмицата ахмед даде рано гол за замалек па после овие од пенал израмнија аботрика даде гол

ти и арапска лига таму пратиш а, ако ако :cuc:
Ги ценам тие како тебе. Отварај тема, белким нема да ти ја затворат како онаа за Серија Б.

Извинете за офф-топикот, ама ќе може некој да пушти некоја страна да ги видам стартините состави на Парма-Рома?

Продолжете слободно со он-топик дискусијата во врска со преведувачката дејност :icon_lol:

http://www.rezultati.com/utakmica/nqiLkSHH/#postave;1 еве ти

Не се забележува многу добро, ама ми се чини дека Тоти беше малку во офсајд при постигнувањето на голот. Сепак секоја чест за Рома и за Тоти кому ова му е неверојатен 19ти гол против Парма :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom