Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Наполи, ги срушија Дортмунд. Наскоро ќе им се земе 4тото место на германците и ќе се врати каде што му е местото.
За 1-2 нека се и 3 сезони здравје 3 екипи ќе одат директно.

Мало морген за 2-3 години. Нивото на Серија А е драстично ниско во моментов, да не кажам мизерно. Во Европа Лига катастрофално играат италијанските тимови и тука губат многу бодови, во ЛШ од 2010 навака ништо повеќе од 1/4 финале немаат италијанските екипи. Долг е патот кон повторно воздигање на Серија А и враќање на нејзиниот сјај...

Браво за Наполи, ги срушија Дортмунд. Наскоро ќе им се земе 4тото место на германците и ќе се врати каде што му е местото.
4-5 години најмалце

кој е овој матос бе? прв допир со топка гол за фиорентина

новиот Муту ;)

Каков Муту бе. Прв настап за Фиорентина, прв контакт со топката и одма гол постигнува.
Тоа само Ибра го може. Ако не ми веруваш мене, прашај го Нигерот.

не бе од утре ќе им го вратат 4 место.

:pos::pos:
tumblr_mtdioemGAL1rii8nro1_500.gif

Каков Муту бе. Прв настап за Фиорентина, прв контакт со топката и одма гол постигнува.
Тоа само Ибра го може. Ако не ми веруваш мене, прашај го Нигерот.
Кавани*

Не ми е логично ова, има човек кој се враќа наназад кога го покажуваат играчот што е удрен од Балотели

И на видеото исто у рикверц иде чуекот, сигурно обратен некој :D

кој е овој матос бе? прв допир со топка гол за фиорентина

Ryder Matos wonderkid-от на Фиорентина, голем број на тимчиња од ЕУ го бракаја па и ние ама ... ете

Официјално, Тоти потпиша нов договор со Рома, и тука ќе остане до крајот на кариерата. Легенда :cuc:
46970_442538869188007_791305397_n.jpg
Ова е за почит, не ко на Del Piero што му направија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom