Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
Тоти не беше у офсајд мислам линија беше ама ова не беше пенал да го ебам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се забележува многу добро, ама ми се чини дека Тоти беше малку во офсајд при постигнувањето на голот. Сепак секоја чест за Рома и за Тоти кому ова му е неверојатен 19ти гол против Парма![]()
Ауу Рома многу се наоштриле нешто,ама наредна се знае,нема да знаат кај тераат.
Морамне пропушташ вака пред Дерби да се избацеш![]()
Морам,значи уживам да го гледам римското дерби,и нормално навивам за нацистите
.
I ednite i drugite se fasisti :d , inaku Forza Roma :d
Што бидна со Касано бе, нели отиде во Парма да освојува титули, ама да ако отпаднат сезонава можда догодина Серија Б ќе освои.
Официјално Лацио како клуб нема ништо со фашистите, а колку што знам ни Рома а, колку што гледам скоро секој клуб во Италја меѓу своите навивачи има вакви групи кои вака се декларираат, но тоа не значи дека сите се фашисти и дека клубовите с фашистички настроени.
Официјално Лацио како клуб нема ништо со фашистите, а колку што знам ни Рома а, колку што гледам скоро секој клуб во Италја меѓу своите навивачи има вакви групи кои вака се декларираат, но тоа не значи дека сите се фашисти и дека клубовите с фашистички настроени.
Уште ли жалиш по темата за Серија Б...? Ај ако испаднат Парма, барем од следната година и dragonsky ќе те поддржува за отварање на нова тема![]()
Нема шанси да отпадне Парма. Годинава некои оптимисти дури и рачунаат влез во борба за места во Европа ама јас би бил задоволен и со пласман над 15тото место. Се под тоа е голем неуспех.Уште ли жалиш по темата за Серија Б...? Ај ако испаднат Парма, барем од следната година и dragonsky ќе те поддржува за отварање на нова тема![]()