Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли опција, да не ги следам другите натпревари од лигата (да чекам да завршат ако се играат во сабота, а мојот тим игра во недела или обратно), туку само да се појави резултатот и да си тече играта во наредниот ден?

Има ли опција, да не ги следам другите натпревари од лигата (да чекам да завршат ако се играат во сабота, а мојот тим игра во недела или обратно), туку само да се појави резултатот и да си тече играта во наредниот ден?
не. :)
иди на холидеј, на 1 ден, побрзо ќе се лоадира, до некаде. вака да не стискаш continue 2-3 пати у тек на 1 ден.
--- надополнето: 28 август 2013 во 08:12 ---
А тоа што голманот се дешава да предаде на противничкиот играч е друга прича. Или некој од центарот кога центрира, па топката заврши у гол пошто глупиот голман е излезен скоро на 16м. :)
:pos:

Kaj mene sekoja treta utakmica se obiduvaat gol od centar da mi dadat radi bagov, sreka neprecizni se, zemal ide do korner zname i ja izbacuva topkata a golot prazen, ali mi imaat davano golovi od centar radi ova.
Nenormalna rabota.

:pos:

Kaj mene sekoja treta utakmica se obiduvaat gol od centar da mi dadat radi bagov, sreka neprecizni se, zemal ide do korner zname i ja izbacuva topkata a golot prazen, ali mi imaat davano golovi od centar radi ova.
Nenormalna rabota.

Јас имам примено еден и дадено еден од центар. Кога примав се истурив од пцуење, пошто отпаднав од купот од некоја селска екипа. Ама па ја го зачукав у последната утакмица која морав да ја тепам за да одам во Чемпионшип :)

Јас имам примено еден и дадено еден од центар. Кога примав се истурив од пцуење, пошто отпаднав од купот од некоја селска екипа. Ама па ја го зачукав у последната утакмица која морав да ја тепам за да одам во Чемпионшип :)

Со кој тим играш?

Ја симнав и јас 13тката додека да излезе 14 да се занимавам, 12 нешто ја ебнав ми излева нешо и не се игра.

Дечки дајте некој крак што работи за 13-ва, побрзо pls :cuc:

Ае и тука да пишам , ја земав играва пред некој ден и да земам да ја инсталирам гледам коа кје уклучиш сетап ми се појавува пасворд да пишам за да ја отклучам играта :( пошто мн мн не се разбирам у игри ако знае некој нека помогне , од кај да се симне пасс или нешто слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom