Кладилница (Генерална дискусија)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.352
Сандерленд ќе ја врти, или слабо ? (n)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Седите бре не играјте со Здравко , сигурен сум дека ќе се пласираат динамо ... 10м земаат само од пласман во групи која Австрија какви баакрачи .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Седите бре не играјте со Здравко , сигурен сум дека ќе се пласираат динамо ... 10м земаат само од пласман во групи која Австрија какви баакрачи .
Абе рално и играа добро Динамо,е сеа примијка еден гол бес веза,ама тоа е.Не знам дали са овја трубе или гадно се мести,ама сигурен сум дека ќе дадат уште еден гол макар морало и пенал да им свирнат.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе рално и играа добро Динамо,е сеа примијка еден гол бес веза,ама тоа е.Не знам дали са овја трубе или гадно се мести,ама сигурен сум дека ќе дадат уште еден гол макар морало и пенал да им свирнат.
Ама кога немаш пари за да уплатиш ... прееска депозитирав 1000ка на бет365 и ајде реков да ги умножам со баерн 2-2 сите ги закачив и ете ги споебав сите и немам сега за да ја пуштам во живо а до вкладилница не ми се оди.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ама кога немаш пари за да уплатиш ... прееска депозитирав 1000ка на бет365 и ајде реков да ги умножам со баерн 2-2 сите ги закачив и ете ги споебав сите и немам сега за да ја пуштам во живо а до вкладилница не ми се оди.
Тоа е ко смо лакоми,наместо сингалче,ние трчамо по повеќе утакмице,и затоа увек го јадемо.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
И јас се мислам дали да одам до кладилница али што 1.30 коеф. Пробетспорт да не знаете до колку работат, спортлифе знам до 10 е.
--- надополнето: 27 август 2013 во 21:56 ---
2.40 и даваат на шалке во живо, а има шанси да победи.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.214
Поени од реакции
18.345
Аман бе вие не ги знаете тактиките, ќе батали Лига Куп и Фа Куп за да може да се фокусира на првенството. Се е тоа дел од планот :cool:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Динамо Загреб од мене ви е за 2ка денес , Мамиќ има замешано прсти во утакмицава , исто ќе ја изиграм и да се пласира понатаму Динамо , како што читав на типот во Хрватска што фаќа ептен големи суми и го викаат Цар , му дал мамиќ педерка со 5000 евра внатре и му кажал уплати ги овие сите против славен во саботата и после добивката уплати ги сите на Динамо против Австрија .
(y) ако ме послуша некој со здравје да си ги троши парите јас ги потрошив на баерн .

А

Атомската мравка

Гостин
Ги фаќам Динамо Загреб 2, Базел 1, Шалке 2 и Стеауа X2 и паѓам на Фенербахче било кога нерешено да биде, кај ги најдов и јас утепаниве да ги играм барем едно полувреме нерешено да извадат кога ги гледав како играа минатата..

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.113
и му рече Шундо на Пеп - победува оној кој даваповеќе голови :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom