Абе рално и играа добро Динамо,е сеа примијка еден гол бес веза,ама тоа е.Не знам дали са овја трубе или гадно се мести,ама сигурен сум дека ќе дадат уште еден гол макар морало и пенал да им свирнат.Седите бре не играјте со Здравко , сигурен сум дека ќе се пласираат динамо ... 10м земаат само од пласман во групи која Австрија какви баакрачи .
Ама кога немаш пари за да уплатиш ... прееска депозитирав 1000ка на бет365 и ајде реков да ги умножам со баерн 2-2 сите ги закачив и ете ги споебав сите и немам сега за да ја пуштам во живо а до вкладилница не ми се оди.Абе рално и играа добро Динамо,е сеа примијка еден гол бес веза,ама тоа е.Не знам дали са овја трубе или гадно се мести,ама сигурен сум дека ќе дадат уште еден гол макар морало и пенал да им свирнат.
Тоа е ко смо лакоми,наместо сингалче,ние трчамо по повеќе утакмице,и затоа увек го јадемо.Ама кога немаш пари за да уплатиш ... прееска депозитирав 1000ка на бет365 и ајде реков да ги умножам со баерн 2-2 сите ги закачив и ете ги споебав сите и немам сега за да ја пуштам во живо а до вкладилница не ми се оди.
Бел ден да не видат...Сандерленд ќе ја врти, или слабо ?
Маме нивно, кај ја видов, кај се запустив...Бел ден да не видат...
ако ме послуша некој со здравје да си ги троши парите јас ги потрошив на баерн .Динамо Загреб од мене ви е за 2ка денес , Мамиќ има замешано прсти во утакмицава , исто ќе ја изиграм и да се пласира понатаму Динамо , како што читав на типот во Хрватска што фаќа ептен големи суми и го викаат Цар , му дал мамиќ педерка со 5000 евра внатре и му кажал уплати ги овие сите против славен во саботата и после добивката уплати ги сите на Динамо против Австрија .
Бел ден да не видат...
Сега за Фулам важи тоа