Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе тој секако ќе купи, ама секако нема да биде достојна замена за Агер, немој да мислиш оти гркот ќе го купиме па тој ќе биди 3та, 4та опција, најмногу шо можиме да купиме е Илори...единствен кој можи да му предизвика компетиција на Агер, е сепак Шкртел.
--- надополнето: 25 август 2013 во 03:42 ---
И уште една работа. Никој не го спомна денеска Џерард, кој изигра феноменално пред се во одбрана. Очигледно е оти станува се поспор, ама и дека повеќе не се користи како офанзивен среден туку како ball winning midfelder само заради годините е ова, ама пак е совршен. Сигурен сум оти може да истурка уште едно добри 4-5 сезони.

И уште една работа. Никој не го спомна денеска Џерард, кој изигра феноменално пред се во одбрана. Очигледно е оти станува се поспор, ама и дека повеќе не се користи како офанзивен среден туку како ball winning midfelder само заради годините е ова, ама пак е совршен. Сигурен сум оти може да истурка уште едно добри 4-5 сезони.
Кој бе никој?!

Стиви Џи - Најинфлуентниот играч во светот. Кај и да го ставиш, од сегде парче праи, без разлика каква должност има.

Рики на сите мисли :D

ајде ајде, тргна работата... какви чкрабатини овде само читам, овај слаб, онај слаб. ај доста! имаме 2 победи од првите 2 кола, нешто шо се нема случено одамна. до лани имавме одлична игра, но без резултати, а сега кукавме за слаба игра и победа. дај решете се. јас сум презадоволен.
мињоле-одличен
џонсон-ЅВЕР!
агер-ЅВЕРИШТЕ!!!
туре :cuc:
енрике-одличен
лукас- кај има ко него?
жерард :cuc::cuc::cuc:
хендо- 10 пати е подобар од лани и оломнани
кутињо- ситиви џ кажи ти
аспас?- злато од играч. скаузер че видиш каков ѕвер имаме
стариџ-нека си продолжи вака!
НЕШИТЕ ИГРАЧИ СЕ НАЈБОЉИ У СВЕТ!!! или у цело маало :D
ајде сеа да ги треснеме гејчестер, па и нека играме мизерно. 3 од 3 ја би во секое време!
позз

Ме радува оваа грда победа. Факт е дека не може секоја недела да играме добро, али битно е да победуваме и кога не играме добро.
Следната со Нотс каунти ја би пуштил комплетно нов тим: Џонс Висдом,Кели, Робинсон, Фланаган Ален, Алберто,Ајби,Стерлинг,Борини,Морган. Тоа е доволно силен тим за да ги победи Нотс каунти.Другиве спремај ги за Манчестер. Таа е клучната старт со 3 победи од 3 текми и тоа со дерби против манчестер е boost што понатаму ке ни користи, ке се создаде мини победнички менталитет и ке ни биде полесно понатаму во сезоната.

Слаб и невоигран тим си одбрал, Треска Шишево ќе не треснат од земја.

Ете гледам, акцијата за голот почнала од Кутињо. Тој ја пресекол акцијата на Вила и остананато е историја :love::cuc::vozbud:.

Искрено, заборавив да кажам, многу ме напна Стариџ зошто топката не ја врати во средина каде што сами чекаа Кутињо и Аспас, туку од позиција во која беше блокиран од двајца одбранбени играчи и беше во пад. Даде гол, што е супер ама пак....

Со овие Каунти мора појак тим да пуштиме т.е нападот да се уигра подобро.

По мене - Мињоле,Виздом,Кели,Шкртел,Сисоко,Лукас,Ален,Џерард,Стерлинг,Аспас,Борини.. Замени од 60-та до 70-та- Алберто,Хендо,Туре.

последниве 4-ца да дадат некое голче не ќе биде лошо за да им тргне за со Јунајтед.

Иначе за Аспас ,Ла лига е едно ПЛ е друго.Башка играл у Селта Виго не у Валенсија или Реал па за да очекуваме сите дека нешто ќе направи.. 2 гола ако даде сезонава е премија за него.

Него Ален ботот 2 меча на клупа ?!?! Што е ова од Роџо ,зар му дојде мозок,хмм..
Ах да ви ги најдам моабетите од лани што ми ги правевте за Ален дека отварал игра,знаел пресинг добро,играчина ќе бидел за нас,во една од најважните алки ќе прераснел за Ливерпул, па вадење статистики со 90% пасови леле леле сеа коа ќе ми текне ...:):) Исто и со Аспас ќе биде.. на фаца им се познава на таквите играчи дека нема да ги биде.

За Аспас си грешка.
Гарант ќе има 10+.

За Ален, не знам со тебе беше или со Peja989
Ален оваа сезона ќе биде замена на Хендерсон. Уште на пријателските се виде тоа дека Ален го загуби местото во идеалниот остави на Роџер од причина што Хендерсон со ми одговара што може да игра солидно на крило но исто така добро и како 10ка.

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Пс. Ебем ти андроид културна тастатура!

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Аспас е забеготина. Јас би го шитнал во следен преоден рок. :love:

Стариџ е ОК (не е Марио Кемпес, како што се избрзува со заклучоци lately, ама е ОК) а Кутињо го зафати својот demise.

И кога ќе ми текне дека 6-7 години (си) велев Reina out.

Мињоле не е најдобар голман на светов, ни во ПЛ не е (во топ пет влага ваљда), ама каква разлика прави. не оти тој е толку јак, како што констатирав, ами тоа што до лани на голот на Пул стоеше дрво. разликата засега е минимум 2, максимум 4 бода од актуелните 6
Do the math

Инаку вчера нож со две острици на Роџерс. Победата оди на негова душа. Евентуален неуспех каков што можеше да се случи при крајот откако бранеа 0:1, пак ке беше на негова душа.

Ме радува оваа грда победа. Факт е дека не може секоја недела да играме добро, али битно е да победуваме и кога не играме добро.
Следната со Нотс каунти ја би пуштил комплетно нов тим: Џонс Висдом,Кели, Робинсон, Фланаган Ален, Алберто,Ајби,Стерлинг,Борини,Морган. Тоа е доволно силен тим за да ги победи Нотс каунти.Другиве спремај ги за Манчестер. Таа е клучната старт со 3 победи од 3 текми и тоа со дерби против манчестер е boost што понатаму ке ни користи, ке се создаде мини победнички менталитет и ке ни биде полесно понатаму во сезоната.
Уште да не беше Робинзон на позајмица... :D

Уште да не беше Робинзон на позајмица... :D

Не бе го вратија, 28 години беше на позајмица во Венецуела негде таму и ни пуштија уште еден црнец Петко со него како благодарност.

Ете гледам, акцијата за голот почнала од Кутињо. Тој ја пресекол акцијата на Вила и остананато е историја :love::cuc::vozbud:.

Кутињо е добар кога има простор али ограничен е само на десно оди,побрзо нека го префрлат на АМ позиција пошто по крилава не е опасен ама ич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom