Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кај мене фати да грми. Или Ливерпул ќе праи хаос после, или Бентеке ќе не ебе.

Говедава од Вила добро играат им ебам. Како не испаднаа лани у пм...

Говедава од Вила добро играат им ебам. Како не испаднаа лани у пм...
A. Villa се одлични против екипи со "висока" дефанзина линија како Liverpool и Arsenal, имаат брзи играчи по страничните позиции плус говедото Benteke и лесно можат да не фатат на контра... Среќа за сеа Toure е одличен физички против Benteke, да беше Skrtel или Carra(од лани) ќе го јадевме до сеа... Се надевам само дека ќе продолжиме со одличната игра како до сега (со исклучок на последните 5-10 мин.)... :)

Роџерс пак заебава со измениве... сеа треба Ален да влезе, малце да пробаме да го диктираме темпото. Вака ако продолжиме ќе го јадеме евентуално.

Е ова ми се допаѓа, ја искористивме шансата и си победивме иако Вила беа подобри. :cool:

Лапај си 6 бода :) шаховска партија Брендана Роџерса ...

АУФ која нервоза. Браво за играчите, одлично издржаа до крајот. У курац фала богу тепавме. Одлично, одлично. Аааааааа. Уфф....

Честито. Него, чекам мислење за Аспас од хејтерот :D
--- надополнето: 24 август 2013 во 20:31 ---
АУФ која нервоза. Браво за играчите, одлично издржаа до крајот. У курац фала богу тепавме. Одлично, одлично. Аааааааа. Уфф....

Дали беше тактичка замисла на БР, паднавме кондициски или немање адекватни замени не знам, битно е дека дојдовме до 3 бода.

Иначе вака, да се смирам малце.

За Мињоле: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Оној шутон од Бентеке знаете кога ќе го фатеше Реина? Епа никад!

Лукас и Агер многу разочаруваат. Некако Лукас делува како да не е тоа тоа што беше по повредата, а на Агер дефинитивно му треба компетиција.

Волон Сисоко е тоа што ни требаше, цврсто копиле шо не дава да го бутнат. Браво!

Кутињо многу слабо исто, го научија веќе со потезите, не може да мрдне, мора да ја освежи малку играта.

Туре - КРАААААААААЛ! Командант Коло! ГАЗДА!

Стиви Џи - Најинфлуентниот играч во светот. Кај и да го ставиш, од сегде парче праи, без разлика каква должност има.

И Стариџ, ко да игра у Ливерпул 10 години. Браво човече, алал да ти е.

YNWA !!

Доста се потресуваш бе, Кутињо го научиле. Сега ќе дојде Стиви Џ и ќе ти каже 2-3 збора за Кутињо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom