Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
We will try until the last day to add a new player to the squad, a striker, but at this moment every striker has a club and belongs to somebody. I don't think it's ethical for me to name players that belong to other clubs.

Член од
23 април 2012
Мислења
437
Поени од реакции
653
Слабо. 2 гола цел натпревар. Руни еднаш сам има дадено три. Оскар детуле мало што не вреди за парите, џабе дадовме пари за него уопште не го бива. Некои лани ни викаа дека Хазард не го бивало ама ја слеп цела сезона еве дури денеска ми се отворија очите дека уопште не го бива. Лампард да се пензионира одма, не го бива пенал утна. Ширле вреди за парите. За 20ина милиони дефинитивно ќе се изнаигра цела сезона. Јунајтед за слична сума го купија РВП ама ќе не молат да им го дадеме Ширле за 50м, ама џабе. Се виде денеска дека без Мата сме ништо. Тоа е тоа се надевам дека нема многу да изгубиме од Баерн.
па ти незнајш шо збораш бе другар оскар е слаб играч, хазард и тој лампард да се пензионира ??:eek: оди навивај за барселона тие ке ти ја полнат душата на секоја утакмица дават по 5гола нема врска шо играт со отепани екипи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Слично како него можат да играат и Оскар,Хазард,Мата, Де Брујне па и Ван Гинкел, Мозес и Рамирес исто имаат играно десно така да јас си останувам на моето дека играч за ротација не треба да вреди 20м. Ама добро секој со своето мислење.
--- надополнето: 18 август 2013 во 20:59 ---
Натпреварите на Челзи на Стемфорд со Мурињо како менаџер:

Played -61
Won-47
Drew-14

Lost-0

G

Geezer

Гостин
Слично како него можат да играат и Оскар,Хазард,Мата, Де Брујне па и Ван Гинкел, Мозес и Рамирес исто имаат играно десно така да јас си останувам на моето дека играч за ротација не треба да вреди 20м. Ама добро секој со своето мислење.

Финтата е што тој не е донесен за ротација стриктно. Во зависност од тоа како ќе се покажува и напредува, ќе биде јасен неговиот статус во тимот.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Слабо. 2 гола цел натпревар. Руни еднаш сам има дадено три. Оскар детуле мало што не вреди за парите, џабе дадовме пари за него уопште не го бива. Некои лани ни викаа дека Хазард не го бивало ама ја слеп цела сезона еве дури денеска ми се отворија очите дека уопште не го бива. Лампард да се пензионира одма, не го бива пенал утна. Ширле вреди за парите. За 20ина милиони дефинитивно ќе се изнаигра цела сезона. Јунајтед за слична сума го купија РВП ама ќе не молат да им го дадеме Ширле за 50м, ама џабе. Се виде денеска дека без Мата сме ништо. Тоа е тоа се надевам дека нема многу да изгубиме од Баерн.
Чех го заборави.Можда не примивме гол али голем трупец е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Марин со асистенција за Севиља.

Не ќе беше лошо да си го оставевме Марин а да не купевме некој играч (кхмширлекхм) ќе беше и повеќе од солидна замена од клупа, ама од друга страна па и ние се заебавме лани што на помал ростер не му дадовме доволна шанса..

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Солиден прв натпревар, Френки пак прв стрелец годинава а Торес пак ќе ги сјебе и Лукаку и Ба, ни он ќе дава голови, ни овие ќе играат редовно :(

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Редно е Ба и Лукаку да стапат во акција стварно,мора малце Торес да седне на клупа за да се отвори простор за овие двајцата.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
We will try until the last day to add a new player to the squad, a striker, but at this moment every striker has a club and belongs to somebody. I don't think it's ethical for me to name players that belong to other clubs.

Жити се Муроњо! :eek: Од кај му дојде етикава наеднаш само, цело лето Руни не му е од уста изваден.

Го заборавате Руни во тактикиве :icon_mrgr:

Озбилно пишете го за нареден понеделник одма зад Тери и Кејхил.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.037
Рутински.
Каков само пречек му приредија фановите на Жозе, секоја чест. Убаво е пак да се видат фановите насмеани и газдата среќен, само се надевам дека оваа љубов ќе потрае долго како онаа помеѓу шефот и Утд.

Пофалби за сите, секој ја искористи максимално шансата дадена од Жозе.
Конечно гледаме конкретен Челзи кој не кружи повеќе околу 16-тникот и чека индивудуален потег на Мата или Хазард, туку секој се труди да учествува што повеќе во играта и да направат што подобра акција.

Од играчите само ќе пишам за Рамирес дека вчера беше перфектен и докажа на многу членови тука дека може да ја игра позицијата деструктвец без проблем.
--- надополнето: 19 август 2013 во 15:52 ---
Чех го заборави.Можда не примивме гол али голем трупец е.

Што сакаш повеќе да направи, да излезе и да даде гол ?
Ги симна сите високи топки и добро интервенираше при крајот кога шутираше Честер со глава.
Лани стварно беше кривец за неколку гола, ама нема потреба од хејтање без врска.
--- надополнето: 19 август 2013 во 15:57 ---
Марин со асистенција за Севиља.

Не ќе беше лошо да си го оставевме Марин а да не купевме некој играч (кхмширлекхм) ќе беше и повеќе од солидна замена од клупа, ама од друга страна па и ние се заебавме лани што на помал ростер не му дадовме доволна шанса..

Сериозно Змејски, самиот знаеш дека Марин во вториот дел од сезоната кога и да добиеше шанса се губеше на теренот.
И сега нормално е да се бара конкуренција за Хазард, бидејќи виде дека му е загарантирано местото па почна да забушава.
Е сега можеби е прескапо платен или имаше подобра алтернатива за тие пари, ама чекај малце да му дадеме време можеби ќе не демантира.
Сепак вчера и не беше така лош.

А за Марин ич не се секирај, ако е добар ќе си го вратиме од вишок не боли глава.

Kajgana Shop

На врв Bottom