Фан Клуб: Челзи

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
WHAT A GOAL :cuc::cuc::cuc:
--- надополнето: 18 август 2013 во 17:44 ---
http://i.minus.com/il3QjaR36ra1h.gif
--- надополнето: 18 август 2013 во 17:51 ---
btw, после одам да ја вежбам техниката на Лампард, ја вежбам веќе некое време, за некој месец здравје би требало да ја поднаучам :D

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Пофални зборови за 12 играчи... цел тим на Челзи:drk: и голманот на Хал:cuc:

H

HoT IcE

Гостин
Одличен меч, потполна доминација. Френки откако го промаши пеналот само лета напред да даде гол, и на крај му се исплати од 30метри. Браво.
КДБ и Рамирес засега најдобра оценка добиваат, Рамче страшна дефанзива игра.

G

Geezer

Гостин
Да ти се помочам во AceStream. Де се полни, де сецка, де се гаси... катастрофа. Златен Сопкаст, ама почнаа да го кинат и него.
Не го видов стапнувањето на Мурињо на Стемфорд, па ќе ве молам после утакмица, ако го најдете да го постирате овде.

Пеналот го промаши Лампард, ама точно знаев дека ќе му врати на голманот, со некој еврогол и тоа се случи. Сувишни се зборови за него.
Тимов си игра убаво, се вратија насмевките на Стемфорд Бриџ после доаѓањето на Мурињо. Убави денови, верувам дека ќе има уште поубави.
Прв натпревар, а веќе се гледа разликата од изминатите сезони. Челзи е конкретен, создава шанси, игра, шутира. Тоа веќе личи на нешто.

Во второ, очекувам уште два гола минимум и полна капа.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Рамче игра многу подефанзивно отколку во претходната година. Иначе, очекувам една добра петарда. Да сакаа, 3-4 гола ќе дадеа во првово полувреме, ама стиснаа малце на кочница.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.037
Ова се бараше конкретен Челзи... :vozbud:
Моментот кога влезе Мурињо на терен :place:
Френки :cuc:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Какви моменти човече...Мур назад на Стемфорд :place: Гол на Лампард од 35 метри :vozbud: Ајмо идеме јако оваа сезона ...

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.243
Поени од реакции
13.733
Рамче ќе биде дефинитивно хит во средината оваа сезона,само нека се чува од повреди очекувам да ора на средината. Фрлил мускули тој и Торес.

Де Бјурн и Оскар одлични. Хазард малце игра под притисок според мене.

Мурињо:pipi: 3 пати стана да им врати на навивачите. Добродојде, желба ми е да остане до крајот на кариерата во Челзи:cool:

G

Geezer

Гостин
Во второ го умртвивме резултатот, впрочем на тоа и се одеше. Мене баш не ми се допаѓа тој пристап, секогаш сум да се даде повеќе, но не да се истроши целата енергија, но си знае Мурињо најдобро.

Стартувавме со победа, нека биде ваква цела сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom