Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.654
“More things unite us than divide us" - Agora.Супер 127 што му го украде светлото..
Ио, уште имаме заедничко.. Triangle![]()
“More things unite us than divide us" - Agora.Супер 127 што му го украде светлото..
Ио, уште имаме заедничко.. Triangle![]()
Уште од сега можам да претпоставам дека филмов ќе има 3.7 на IMDb..Oвој ќе биде 3D верзија на тој од 1993 само, или ?
http://www.imdb.com/title/tt1966566/
Добро би било да не менуваат ништо...
Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.Уште од сега можам да претпоставам дека филмов ќе има 3.7 на IMDb..
100% сум сигурен дека ќе биде комплетно спортивен од тој до 993та.Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.
Ако биде копија на стариот, ќе биде над 7 сигурно.
Освен кога јас сум во право. Тогаш ти не си.А Ио, да гледаш Killing, знаеш дека секогаш сум во право.![]()
Ио слушај не бе гледај ја The Killing.Освен кога јас сум во право. Тогаш ти не си.
Добро чим така викаш...Ио слушај бе не гледај ја The Killing.
Шо праиш на форум бе, тргај биди политичар ти лежи ептен таа професија.Добро чим така викаш...
Oblivion vs Only God ForgivesИнаку, предлози за филм vs. филм?