Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
The Room e isto taka dobar mind fuck film. Celo vreme ke se cudis sto si gledal i najbitno, od kade poteknuva Tomi Vaso.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
W

Werther

Гостин
Уште од сега можам да претпоставам дека филмов ќе има 3.7 на IMDb..
Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.

Ако биде копија на стариот, ќе биде над 7 сигурно.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.

Ако биде копија на стариот, ќе биде над 7 сигурно.
100% сум сигурен дека ќе биде комплетно спортивен од тој до 993та.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654
Јас The Killing не ја гледам, ќе гледам римејк на Сталинград... шо ве глеам за никаде.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Режисерот на Oblivion ќе го режира долго одолговлекуваниот The Twilight Zone филм..
Koга сме кај уништување класици.. :facepalm:

А Ио, да гледаш Killing, знаеш дека секогаш сум во право. :cool:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654
На њот му лежи, прав пратеник е. Ќе земе збор, ќе каже нешто што никогаш не си го кажал и ќе почне да го побива ред по ред. Тој си го губи времето овде, не јас.

Ја са стране само посматрам тај свееет...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Не гледам на тоа како губење време, туку ширење вкус или елиминирање на невкус во ветената земја.
Политички системи и сите разгранувања ми беа досадни, ама Човекови Права пример ми беше боза.
Затоа се залагам овде, човечко право е да не си губи време на веќе-видени филмови со has-been актери само оти некој му зачукал 8ка оти по некоја логика го сфатил како трибјут на 80тите. Никој не вреди да си потроши времето на филм кој му е продаден како 8ка. Justice must prevail! Toa e елиминирање невкус, а ширење вкус е кампањата против недогледување филмови. Гатсби на 20минути исклучен.. цц.. време е да се откажам јас од тебе, јас со Ајс ќе си зборам, ти со Бомбастичен Дрогираш за коли, цицки и експлозии.

Инаку, предлози за филм vs. филм?

Kajgana Shop

На врв Bottom