Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
сакам онака да биде прикажана постапката на клонирање повеќе а не како овој обливион...
Зошто, планираш да се клонираш?

џимеј, wot, темава вришти од спојлери во последно време. Што е најлошо и најновите филмови се раскажуваат. Не му се допаднал на некого па ај да им го расипе и на другите. Имавме тема за дискусија Spoiler Free, активирајте ја ако толку им се раскажува на луѓево.

Man from earth исто го имам гледано, баш таков стил сакам. Напнатост, твист, во една соба. Buried ми стои таков, може тој ќе го гледам. Исто така и Unthinkable го ставам во тој кош, само што го имам гледано. Фала за темава, незнаев дека таму можам да најдам вакви филмови. Сега ќе ја разлистам :)

The Sunset Limited, исто ти е филм во една соба.
Мене ме бендиса.

http://www.imdb.com/title/tt1510938/

Не го сфаќам моментот со барање мајндфак филм, кога очекуваш мајндфак од филмот. Мајндфакот губи поента кога знаеш.
Најверојатно, најдобро решение кога некој бара мајндфак е да му се предложи драма со слаб крај, и да се осети мозоко-изебан. :icon_lol:

Buried (2010) го заборавивме бе, што војна се водеше за филмов :)
Фрчеа 9ки и 3ки :)

The Room e isto taka dobar mind fuck film. Celo vreme ke se cudis sto si gledal i najbitno, od kade poteknuva Tomi Vaso.

Уште од сега можам да претпоставам дека филмов ќе има 3.7 на IMDb..

Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.

Ако биде копија на стариот, ќе биде над 7 сигурно.

Ако менуваат сценарио и се останато, ќе биде. Затоа и прашав. Денес го видов прв пат филмот, и прво ме асоцираше на тој од '93. Гледам и екипата е сосем друга.

Ако биде копија на стариот, ќе биде над 7 сигурно.

100% сум сигурен дека ќе биде комплетно спортивен од тој до 993та.

Јас The Killing не ја гледам, ќе гледам римејк на Сталинград... шо ве глеам за никаде.

Режисерот на Oblivion ќе го режира долго одолговлекуваниот The Twilight Zone филм..
Koга сме кај уништување класици.. :facepalm:

А Ио, да гледаш Killing, знаеш дека секогаш сум во право. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom