Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И на твитер се уклучив дури да прославам. Ние никад од бугари не губиме.

Македонија! Кеиф голем ми е да гледам вакво нешто, макар и на пријателска бугар мора да изгуби :)
Само шо на Охридски маратон 11 години по ред бугар победуваше :D

Babunski kakov igrac :vozbud:, se gleda deka ja ima seta tehnika i raskosen talent i stil na igra kako igrac na Barcelona .

Само шо на Охридски маратон 11 години по ред бугар победуваше :D
Ова ме потсети на една кавга со бугарите низ темиве, се каравме после нашето 4то место во кошарка и се избацуе еден бугар и ми ја прави ти нели знаеш бугарија која светска сила е во спорт ма? И следно е набројување на спортисти - гимнастичарки :pos:

Браво македонци за победата. Али како игра од двата отбора мога да кажа полно губре. Не сум задоволен дека си изгубив времето да гледам овоj меч наместо например Германиjа и Парагваj кои навистина направиха шоу.

Ај некогаш ќе не биде. Некогаш.

И на твитер се уклучив дури да прославам. Ние никад од бугари не губиме.

Македонија! Кеиф голем ми е да гледам вакво нешто, макар и на пријателска бугар мора да изгуби :)

Бидете поздравени за победава, со срека на македонските футбалери за во иднина.

Ахх бре ако се радуваме на вакви натпревари не знам што бараме да играме квалификации , 80 минути и ние и тие само фудбал не игравме , после пеналот според мене го досуди ама и не мораше значи имавме среќа , сепак се крена атмосферата малце ама мислам дека со Велс ќе си видиме кај ни е местото.

Едно големо браво за Бабунски, едноставно меле на теренот..:icon_lol:

Браво за детево Бабунски! (y)
Знае како да задржи и да контролира топка, а не ко другиве ко бомба да имаат в нозе...

Најважно и најмногу се радувам што Бабунски конечно заигра, ние што сме го гледале за младинска репрезентација знаеме дека веќе е добар играч, за тука измислен, и мора уште сега со Велс и Шкотска да стартува...

Од последните 20 минути колко што го гледав мечот морам да кажам дека доминиравме и имавме контрола врз топката и играта. Бугарите ептен тапа ми се видоа незнам што беше работата бидејки имат солидна екипа. Се на се ми се допадна играта на нашата репрезентација а најмногу ме изненади што на крајта имаа сили да дадат ГАС што не е типично за нас со оглед дека сме репрезентација која на крајот обично го губи здивот.
За Бабунски што да се каже се гледа дека детето го има талентот и дека многу работи. Тој е тип на играч кој ни недостасуваше во репрезентацијата, човек кој може да ја „нагази„ топката и да го контролира темпото на играта. За жал слушнав дека брат му не е на тоа ниво и дека уште сега се гледа дека Давид е поголем талент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom