Само шо на Охридски маратон 11 години по ред бугар победувашеИ на твитер се уклучив дури да прославам. Ние никад од бугари не губиме.
Македонија! Кеиф голем ми е да гледам вакво нешто, макар и на пријателска бугар мора да изгуби![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само шо на Охридски маратон 11 години по ред бугар победувашеИ на твитер се уклучив дури да прославам. Ние никад од бугари не губиме.
Македонија! Кеиф голем ми е да гледам вакво нешто, макар и на пријателска бугар мора да изгуби![]()

, se gleda deka ja ima seta tehnika i raskosen talent i stil na igra kako igrac na Barcelona .
Ова ме потсети на една кавга со бугарите низ темиве, се каравме после нашето 4то место во кошарка и се избацуе еден бугар и ми ја прави ти нели знаеш бугарија која светска сила е во спорт ма? И следно е набројување на спортисти - гимнастичаркиСамо шо на Охридски маратон 11 години по ред бугар победуваше![]()

И на твитер се уклучив дури да прославам. Ние никад од бугари не губиме.