Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Избркај ова Милијаш пилијаш, место да заврши кариера дојде у Звезда да си го лади и плус да си зема за тоа некоја пара. Не ги пратим многу често у последно време, ама кога и да ги гледам овја Милијаш се понаша толку лежерно, што ни на пријателска не би смеел да игра на таков начин.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Избркај ова Милијаш пилијаш, место да заврши кариера дојде у Звезда да си го лади и плус да си зема за тоа некоја пара. Не ги пратим многу често у последно време, ама кога и да ги гледам овја Милијаш се понаша толку лежерно, што ни на пријателска не би смеел да игра на таков начин.
Почнаа и они да го следат примерот на Партизан и да враќаат фосили од странство кои длабоко загазиле во четвртата деценија. Се тоа у п***у материну треба да се тера и нека играат деца. Барем дете кога ќе го направи ова што го направи фосилот, нема да ми е криво, ќе речам, дете е, има време ќе научи.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Коњот Милијаш одма надвор...Ми го скрати животот му ебем векот....За ова ли зема 360 000 евра годишно ? Идиот !

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Да го баталиме Милијаш, човекот за тие пари што ги зема треба секоја утакмица да е на ниво и да е главен мотор на екипата, така да ако сака намалување на плата на пола јас се слагам и да остане, ако несака ај у пичку матер, инаку за утакмицава не бев во можност да ја гледам, но што читав и што ми кажуваа во прво полувреме сме имале 5 шанси и ниту еден гол да не падне, значи подитно напаѓач да се донесе а нигеров да се седне на клупа сестра му ебам го гледав со ИБВ и двете утакмици живци ми ги извади, како и да е уште една неуспешна европска сезона, така да, да си се сконцентрираме на првенството со овој тим мислам дека имаме шанси( освен Војводина ако не не истресе од земја и нас и комшиите), и мислам дека имаме и подобар тим од комшиеве, тие па колку се беда се продадоа!

WilliamTell

Before Zee Germans get here...
Член од
3 март 2013
Мислења
963
Поени од реакции
1.630
Ме немаше некое време на темава, се почесто гледав вести со надеж дека ќе се средат некои работи дури 'ме нема'.
Ќе звучи парадоксално ама релативно сум задоволен од оваа екипа. Особено ми се допаѓа Лазиќ, Мартиновиќ е капитално засилување, Аца Ковачевиќ исто...
Вукан вчера неколку одлични потези, незнам само зошто ги нема на клупа барем Чикиќ, Караклаиќ... Зошто уште се шлепаат Ненадиќ, Мириќ Роналдо и Милун? :unsure:
Али од друга страна ги имаме Дауда кој од ко зеде пари само си трчкара без никаков мотив, Вешовиќ кој вчера еден пас не сврза. :oops:
Милијаш не го критикувам, на секој му се случва да промаши пенал, да даеше гол цела недела ќе се крстевме во него, ама ете бидна...
Милијаш е играч кој треба да ја држи топката, да изведва слободни и да пушта топки напред. Нека не беше вчера најдобар (до пеналот) ама сигурно не беше најлош. Шо ќар од Касалица? За едно цело полувреме шо одигра не му го слушнав името, џабе и трчање џабе и некоја си борбеност.
Тренерот секогаш можи да се оправда на управата, дека не донесле играчи на време... Во управата е хаос, секој си носи свој играч, а сеуште сме во дупка од преку 40 милки, и доаѓа она 'рибата смрди од главата...'
Незнам шо да очекувам понатаму, точно е дека не е ни почната сезоната но низ минатото видовме колку брзо се придигаат нашите играчи после порази. Потребни се уште неколку играчи, десен бек, крило, напаѓач...
Единствено шо знам е дека уште долги времиња ќе се нервираме :unsure:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не заслуживме да одиме понатаму, пред мечот верував во пролаз али според она све што се издешава на терен НЕ.
Неможе да ни вратат за оној непостоечки пенал сега со судење пенал за нас, а искусен играч да шутне така пичкарски и нереализира.Неможеш да збориш за шанси ко се небројат на крај, туку за голови како што вчера го направи то Војводина. Милијаш ни скина нерви вчера на сите после промашениот пенал имавме едно срање од игра, да погодеше сигурно ке дадевме уште еден т.е ке ги миневме.
Касалица чиста 0, Дауда исто од овој вториот нема да се нагледаме голови, Вешовиќ дрво, за новајлиите мислам рано е да се коментира, капа симнувам за Вукан за него се посебно радувам што ЗВЕЗДА има таков играч кој со 19 години, покажува страшен талент ке пишуваме усте мн за него позитивно нормално и дечково допрва ке не изнендаува.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Бар да испадневме уште од ИБВ да не се изморуваат за првенството што почнува. Ова е прва сезона во која не тргнувам амбициозно и реално не верувам дека ќе земеме титула.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ТОЛЕ лига и официјално е прогласена за започната, самиот старт кажува дека и оваа година ке гледаме добро изрежирано сценарио од страна на дотичниот ВОЛ ТОЛЕ.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајде да ги оставиме бедните комшики, со бедното навивање.Срамота е, но се надевам УЕФА и ФИФА можат да видат што се случуваше уште во прво коло, СРАМОТА !!!!

Да почнеме добро ние денес, една добра сигурна победа за да се врати самодовербата и позитивната енергија кај навивачите .... АЈМО ЗВЕЗДО !

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Џабе толе лига овај онај курци палци кога овие дебиливе не знаат да играат , од Јавор скапаниве 4-2 губат ејј катастрофа игра .

Kajgana Shop

На врв Bottom