Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Не знам колку ја пратиш Звезда, ама напаѓачи не ни требаат. Прво решение е Дауда, кој е најкомплетниот наш напаѓач во посвледните 5-6 години, Касалица кој е најдобар како напаѓач, а не како крило, Михајловиќ кој е талент и треба да добива минути, а и на Ожеговиќ примарната позиција му е напаѓач.

Ни требаат два штопери и лево крило, напаѓач сигурно не. Додуша, зависи во која формација ќе игра Славе, можеби недостатокот на класично лево крило може да се надокнади со Нинковиќ кој би играо полулево во ромб формација. Како и да е, сега клучна активност во шопингот се централните дефанзивци, има неколку имиња, од кои најблизок е перуанскиот талент Араухо, после него е еден од најдобрите дефанзивци во Португалија 2 минатата сезона Стивен Тико кој беше договорен и чекаше само да му се плати авионска карта, но нашите не ја истуркаа до крај работата затоа што сметаат дека ќе се најде уште подобро решение.
Се на се, ова ќе биде еден од најквалитетните ростери што сем ги имале во последно време.

И уште за Милош :cuc: Велики :cuc: Нинковиќ:

http://www.redstarbelgrade.info/redstarbelgrade-2/intervju/4366-rsb-intervju-milos-ninkovic.html

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
И уште еднаш НИНКОВИЌ :cuc::cuc::cuc::cuc:

- Ако не узмем титулу стоји да сам слободан, с тим да ћу ја да вратим то што ми је Звезда дала за ову годину. То ћу да чисто не буду неке приче: ево дошао је због тога... С моје стране, ја сам дошао бесплатно за ову годину уколико не узмемо титулу. То нема у уговору, али ако до тога дође, то нећу вратити Звезди, него ћу вероватно вратити саиграчима уколико не буду примали плате. То сам рекао и Николи Дамјанцу, да нећу да људи мисле да сам дошао овде због пара. Највише бих волео, као што сам рекао и раније, да сам играо у Реал Мадриду 9 година и да сам зарадио толико пара и да дођем овде и играм бесплатно. Негде сам ја тако нешто размишљао.

Сите се удираат у груди дека се огромни Звездаши и дека би дале се за Звезда, ама никој нема муда да се осуди и да го направи ова што го направи Нине.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Кој цар, поштено на овој начин да размислуваат и Видиќ, Панта, Деки, Нинков и други кои неми текнуваат сега, каде би биле сега :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Па добро сега после овој потег на Нинковиќ, многу бивши играчи ЗВЕЗДИНИ кој се декларираат као големи звездаши сами си ја кажаа жртвата што би ја дале за да дојдат во ЗВЕЗДА од то дек ке играт без да земат динар, па некој одеа 2000км пешки, али на дело тешко иде попрво Ноле би заиграл за ЗВЕЗДА него некој од нив.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Што се деси со Деки шпекулација било доаѓањето?? се збори или во Фиорентина или кај нас.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Ништо не се знае околу Деки, мада според мене нереално е да се врати.

Иначе, како потенцијално појачање се спомнува Стефан Бабовиќ o_O:confused:
Наводно преговорите траеле подолго време и од понеделник би требало да потпише.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ништо не се знае околу Деки, мада според мене нереално е да се врати.

Иначе, како потенцијално појачање се спомнува Стефан Бабовиќ o_O:confused:
Наводно преговорите траеле подолго време и од понеделник би требало да потпише.
Од кај па овој го најдоа, од толку играчи баш за овој се фатија, со самата помисла дека играл за Партизан ми се гади, а не пак да го видам во Звездин дрес, такви фудбалери највеќе мразам!

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Медиумиве пишуваат дека e пронајден веќе централен дефанзивец, Мигел Араухо Бланко 18 годишен. Треба да дојде следнава недела.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Само дефанзива ме плаши за јутре, друго би требало да функционира како што треба по муабети од пријатељски сс Базел и Грасхоперс, како и да е очекују повољан резултат и решено прашање кој ке иде у втор круг!

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Само дефанзива ме плаши за јутре, друго би требало да функционира како што треба по муабети од пријатељски сс Базел и Грасхоперс, како и да е очекују повољан резултат и решено прашање кој ке иде у втор круг!
Завршена работа нема што да те плаши

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Завршена работа нема што да те плаши
Бш има од тој што виде, физички неспремни, дефанзива од тој што се плашеше тапа бесва, имасмо само среќу што овија ептен за нигде бесва, Бајко па се глупира, Дауда испод просек, друго доле горе задовољавајуќе!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293
Бш има од тој што виде, физички неспремни, дефанзива од тој што се плашеше тапа бесва, имасмо само среќу што овија ептен за нигде бесва, Бајко па се глупира, Дауда испод просек, друго доле горе задовољавајуќе!
Баш ова има да не ебе цела сезона ако у поскоро време не го вратат Радаковиќ. Ако не се направи нешто по тоа прашање го кркнавме стапот.

Иначе, утакмицава беше онака, просечна. Можеше и многу подобро, ама јасно е дека се уште не сме спремни како што треба. Денеска позитивно сум изненаден од Мијаиловиќ. Бев голем противник за да го вратат, ама изгледа се сменил многу. Ја го памтам како индијанец и пијаница, ама еве го до сега, фала Богу нема ниеден проблем направено, а вечерва одигра одлично.

Утре држете палци и молете се да пројдеме добро на ждребката, зашто можни противници се Удине, Севиља, Свонси...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Баш ова има да не ебе цела сезона ако у поскоро време не го вратат Радаковиќ. Ако не се направи нешто по тоа прашање го кркнавме стапот.

Иначе, утакмицава беше онака, просечна. Можеше и многу подобро, ама јасно е дека се уште не сме спремни како што треба. Денеска позитивно сум изненаден од Мијаиловиќ. Бев голем противник за да го вратат, ама изгледа се сменил многу. Ја го памтам како индијанец и пијаница, ама еве го до сега, фала Богу нема ниеден проблем направено, а вечерва одигра одлично.

Утре држете палци и молете се да пројдеме добро на ждребката, зашто можни противници се Удине, Севиља, Свонси...
Од некаде разбрав и Хајдук, ако е точно ова јас се молам на нив :), за Мијаиловиќ си во право, исто треба да се пофали и Пеќник !

Kajgana Shop

На врв Bottom