Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Што се дешава со Now you see me? Одамна е излезен а од торенти кои не се камера ни трага ни глас..

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Вчера прв пат го гледав AI и непријатно се изненадив, колку лош филм од Спилберг. Ужасно досаден и со многу нелогичности. Можам да кажам дека само првиот час додека дејството се одвива со фамилијата ми беше интересен. Помилив дека со вметнувањето на Џуд ќе се подобри филмот ама нененене, тешка катастрофа !

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
AI e еден од најдобрите Sci-Fi филмови човече. Знам за вкусови се работи и да не ти се допаднал ок ама да кажеш дека е лош филм е чисто богохулење. :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Вчера прв пат го гледав AI и непријатно се изненадив, колку лош филм од Спилберг. Ужасно досаден и со многу нелогичности. Можам да кажам дека само првиот час додека дејството се одвива со фамилијата ми беше интересен. Помилив дека со вметнувањето на Џуд ќе се подобри филмот ама нененене, тешка катастрофа !
Нема шанса да е вака :)
Низ филмот ти се исфрлени така фино сите емоции, што буквално те возат од еден на друг крај, турбуленции ти создаваат во стомакот, по малку тага, па радост, па пак назад. Може да се каже дека е потценет филм затоа што 7 ко да е малку :)

(ова мое мислење). Можи да не ти се допаднал, ама па дека е тешка катастрофа јок. Чекај сега другиве форумџии да ти се истурат :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Баш кога видов на темава некои пишани зборови околу филмот, со спотов ме купивте да го изгледам :)
Кое согласување меѓу музиката и видеото, како да се токмени и измислени едно за друго. Причина плус, филмот да се сака.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Прво Форсет Гамп па сега AI
АI е култен ама како што гледаш има рејтинг 7 тоа не е многу за драма. Мене ми беше досаден затоа сум изнервиран и го хејтам

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Има некој што го гледал World War Z на убава снимка да пушти линк? :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Нема шанса да е вака :)
Низ филмот ти се исфрлени така фино сите емоции, што буквално те возат од еден на друг крај, турбуленции ти создаваат во стомакот, по малку тага, па радост, па пак назад. Може да се каже дека е потценет филм затоа што 7 ко да е малку :)

(ова мое мислење). Можи да не ти се допаднал, ама па дека е тешка катастрофа јок. Чекај сега другиве форумџии да ти се истурат :D
Во мене филмот не побуди емоции, детето ме потсети на Шесто Сетило тоа ремек дело е во моите топ 3 филмови. Е таму имаш емотивно возење

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Е мене па Sixth Sense ми е малку overrated.
Оф-топик: Io Sono Interista шо викаш за потписов? Најубав ми е нели? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Како бе AI досаден.. преубав филм.

Него, Terrence Malick :cuc: Ко за мене правен филм, To the Wonder. Beautifully shot. Дефинитивно врв за годинава. И секако, не препорачувам.
Оти знаеме.. вие не гледате претенциозни филмови. :D

Добар потпис Ајс.
Затоа држ поклон:
Epic.2013.1080p.BluRay.X264-SPARKS

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Продолжувам да напаѓам со трејлери за потенцијални awesome филмчиња! Пред само неполн час тазе излезен трејлерот за Monuments Men на Џорџ Клуни, во екипата е и он, и веќе познатите пријателчиња Мет Дејмон, Кејт Бланшет, меѓу другите и Жан Дужардин, Бил Муреј и Џон Гудман.

Ми мириса на нешто од типот на Копилињата на Тарантино (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Оваа ќе биде добра година за Оскаровски филмови, дефинитивно подобра од минатата според мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom