Нема шанса да е вакаВчера прв пат го гледав AI и непријатно се изненадив, колку лош филм од Спилберг. Ужасно досаден и со многу нелогичности. Можам да кажам дека само првиот час додека дејството се одвива со фамилијата ми беше интересен. Помилив дека со вметнувањето на Џуд ќе се подобри филмот ама нененене, тешка катастрофа !
АI е култен ама како што гледаш има рејтинг 7 тоа не е многу за драма. Мене ми беше досаден затоа сум изнервиран и го хејтамПрво Форсет Гамп па сега AI
Во мене филмот не побуди емоции, детето ме потсети на Шесто Сетило тоа ремек дело е во моите топ 3 филмови. Е таму имаш емотивно возењеНема шанса да е вака
Низ филмот ти се исфрлени така фино сите емоции, што буквално те возат од еден на друг крај, турбуленции ти создаваат во стомакот, по малку тага, па радост, па пак назад. Може да се каже дека е потценет филм затоа што 7 ко да е малку
(ова мое мислење). Можи да не ти се допаднал, ама па дека е тешка катастрофа јок. Чекај сега другиве форумџии да ти се истурат![]()
Сака да не скара, љубоморен е.Оф-топик: Io Sono Interista шо викаш за потписов? Најубав ми е нели?![]()