Имав еден пост во фан клуб Манчестер, кога се фалиме и јас тука да пишам..Jose Mourinho: "I tried to sign Gerrard at Chelsea, Inter and Real Madrid but he said he will never leave Liverpool."
А вчера изјави оти и Баерн ги одбил лани....
Која легенда, се помалку и помалку ги има ваквите легенди
Имав еден пост во фан клуб Манчестер, кога се фалиме и јас тука да пишам..
Морати: Кога го контактирав Сколс за трансфер во Интер, неговиот одговор беше "ако сакаш да играм за твојот клуб, тогаш мора да го купиш Манчестер Јунајтед".
Такви сме ние. Ама ај битно Мурињо се врати, Челзи се шампиони секако.Вие па мора да спомнувате некој од вашите кога се збори за Лампард,Џерард итн...![]()
А па што не боли нас кур што му рекол Сколс за Морати ?Такви сме ние. Ама ај битно Мурињо се врати, Челзи се шампиони секако.
--- надополнето: 5 август 2013 во 18:28 ---
А успут, ако гледаме така, кој кур па не боли нас дали Џерард сакал да си оди од Ливерпул или не.
Ох бе, јас фино лепо си го пишав постот во ФАН КЛУБ: МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, ама сеа викам кога они се фалат, оти јас да не пишам. Ај ти објасни како тоа од Џерард ти се допаѓа, а ова од Сколс не..А па што не боли нас кур што му рекол Сколс за Морати ?
Ја мислам дека треба вие двајца да се смирите и по едно маче да земете![]()
Aj aко идиш накада градо од кој шо потекнавиш, ќе дојш на кафе дека мене и слободно може едно маче да донесиш.Ја мислам дека треба вие двајца да се смирите и по едно маче да земете![]()
Aj aко идиш накада градо од кој шо потекнавиш, ќе дојш на кафе дека мене и слободно може едно маче да донесиш.
Ама пизда си ти, не идиш наваќи.
Фала.Брат, никој не иди натаки.
На the cop муабетот му беше за Џерард. АКо не те засега не коментирај.
Озбилно би земал ако дојдам?Aj aко идиш накада градо од кој шо потекнавиш, ќе дојш на кафе дека мене и слободно може едно маче да донесиш.
Ама пизда си ти, не идиш наваќи.
Оти да не, иам голем двооррр, а и цела мала неј мачијна, па ќе има и шо да дупе ако е мшко.Озбилно би земал ако дојдам?![]()