Фан Клуб: Интер

Наредни 3 дена официјализиранје на трансферот на Исла, следен Наинголан.
Јасно е дефинирано трансфер летово, повеќе од очигледно е тоа, а не верувам дека ќе застанат во Јули со носење на нови играчи. Во Август се надевам на носење на уште еден квалитетен фудбалер.

Једини кој според мене би можел да замине е Ранокија, не верувам некој друг од асалниве да си оди.

Како е напатени пријателчиња!Ќе бидеме подобри оваа сезона?
Јас се надевам искрено,но да почекаме!
Ве следам редовно ама одамна немам напишано пост!
КАКВИ СЕ ТЕМПЕРАТУРИТЕ ВО ПИНЦОЛО И МИЛАНО?

Како што пишува по Италијанскиве сајтови до крајов на месецов Морати ке каже ДА на Тохирза за 30% од акциите.
Ако биде нешто од оваа не ми се верува дека ке бидат жртвовани Ранокиа и Гуарин.

Васе друже па кај си ти?
Температурите се лоши како и кај нас туку кажи ни какви ќе бидат кога ќе почне сезоната :D

Милан нудиле 10 М + Боатенг за Ранокија.

Милан нудиле 10 М + Боатенг за Ранокија.

Galliani: “I want to categorically deny rumors about Andrea Ranocchia”

0
Danny Hansen Wednesday July 10th, 2013

In recent days, rumors have flared up that AC Milan would be interested in Inter’s Andrea Ranocchia. Earlier, Napoli and Juventus have been mentioned in Italy while Tottenham and Zenith are some of the foreign clubs thought to be interested. Commenting on Milan Channel, AC Milan CEO Adriano Galliani denies these rumors and removes the club from the list: “I want to categorically deny rumors about Andrea Ranocchia.”
Source: fcinternews.it

Многу ме интересира кој би бил мистер икс на Морати,наводно многу квалитетен фудбалер...
Батали муабетиве со непознативе, лани он вети дека ќе донесе шампион у екипа, сите беа убедени дека тоа ќе е Лукас, порталиве се потепаа кој прв ќе ја пренесе таа вест и на крај ништо од тоа ...

Сезонава во секој случај има простор за носење на таков играч ако се среди работата со индонезиецот, Исла очекувам у наредни 2 дена да биде официјално нов играч на Интер, до крај на месец тоа да е Наинголан и ете, го имаат цел Август за уште еден квалитетен трансфер маневар.
Од све што се спомна, најреална опција е Хернанес од Лацио.

Ако ги донесат тие двајца и Хернанес за титула ќе се бориме, не заебавајте и вие сеа.

Првиот момент кога ќе примат факс од Јунајтед дека го бараат Ранокија, или Милан го бараат со доплата и Боатенг, автоматски треба во глава да ти штрекне дека играчот вреди многу повеќе отколку ти што го цениш.
Факт е дека Ранокија има потенцијал да биде играчиште, го покажа тоа во првиот дел на минатата сезона. Само глуп човек може да се откаже од него, ама кога се глупи потези во прашање никогаш не го потценувам Интер и трансфер политиката на сензационалниот Марко Бранка.

Што се однесува до целовкупниов трансфер пазар, ја сум задоволен ако се земе во предвид дека немаме пари за да купиме скапо, а штедиме и на плати. Последен потег треба да биде кратење на платите на Камбиасо и Милито. Требаше конечно да расчистат и со златнава генерација штета што тоа не е подостоинствено и економски поисплатливо.
Иако сум скептик за 3-4-3 формацијава, искуствово на Мацари ми вика дека можно е пласман во ЛШ следната сезона. Има знаење, иако е одбивен како појава, ова и него ќе му биде шанса да се лансира помеѓу големите тренерски имиња во Италија, барем делумно.

Успат за овоа тајно име, не кревајте фама џабе, може комотно да не издиши Морати, му се случува често тоа.

187036-800.jpg

Like a boss!

Според кладилниците Јувентус е апсолутен фаворит за скудетото за наредна сезона.. еве ги и коефициентите:

- juventus 1.70
- milan 5.0
- Napoli 9.0
- INTER - 11.0
- Roma - 17.0
- Fiorentina 27.0

Jaс сеуште се надевам на Освалдо!Мацари сака такви корпулентни напаѓачи,со пилиштарциве се кладам дека не е баш задоволен како стојат работите во нападот(исто и јас :)) .Плус читам нешто паднал коефициентот во кладилниците низ италија за трансфер во Интер,башка 100 % ја напушта Рома.Ако не тој,ја би Лавеци или Санчез.Ако останеме со овој напад - тешко нас!Инаку јас Ранокија не го мирисам многу,голем киксер ми е и плус ми делува некако штрокаво,онака неспретно...Радо би го менувал еве за Дијаз на пример од Лацио :D( може и ке сакаат,ама да си кажам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom