- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Да. Ти се сеќаваш на голман без киксови?
Ти се сеќаваш на паметен трансфер од Бранка пост 2010?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Ти се сеќаваш на голман без киксови?
Гледам дека Фиорентина ги донела Гомез и Иличич, они имаат појак тим од нас бе.![]()
ama go izgubija Jovetic, u City ke odi, kako i da e dobar balans napravija so ogled deka gubat strashen fudbaler.Гледам дека Фиорентина ги донела Гомез и Иличич, они имаат појак тим од нас бе.![]()
ama go izgubija Jovetic, u City ke odi, kako i da e dobar balans napravija so ogled deka gubat strashen fudbaler.
и Rossi го земаа мислам подобар баланс направија
Нема што да го тупиме Цезар е далеку пред Снајдер со она што го има направено во Интер.Ио,
. Да го тупиме за Снајдер ќе разберам, ама за Цезар ич...
Горе доле значително помлади и појаки сме од лани, плус тргнавме од грб неколку спастици. Со новиот тренер кој е најголемо засилување за нас годинава, бар ќе гледаме напаѓачки фудбал. Не очекувам чуда пошто пола тим ни е со нови играчи и ќе треба време да се уиграат и созреат младите но во главно сум оптимист.
Ако не не уништат повреди можеби тоа трето место е достижно и без ниедно "звучно" име во тимот. Ковачич, Гуарин, Исла и ако успееме и Наиголан да го договориме ќе ја надокнадиме креативноста што ја изгубивме со заминувањето на Касано и конечно ќе имаме функционален среден ред. Стартните 11 ќе бидат солидни но клупата со резерви ни е ептен просечна и тенка...тоа највеќе ме плаши.
Со многу поголем ентузијазам влегувам во новава сезона, не знам зошто но се чувствувам како Меси да сме го донеле во клубот. I'll go home, I am drunk.![]()