Фан Клуб: Интер

После 1 месец ценкање за 1 милион евра, конечно Бранка успеа да го договори трансферот на Исла за 6 милиони и 850 000 евра! :cuc:

Цезар имаше дигресија у форма, ако некој беше достоен да го замени, и једини достојно да го замени, тоа беше Ханда, само тајмингот беше мислам погрешен но претпоставувам дека Интер искористија мала цена за голман кој моментално е во топ 5 у свет, но сепак начинот на кој се однесуваа кон Цезар беше беден ...
Според мене најидеално ќе беше Цезар да останеше уште година плус па да замине и да дојде Ханда, зашто тоа лето само голманската позиција не требаше да трпи промени и да се инвестира у истата, вака непотребен трансфер маневар плус направија а Цезар замина на срамен начин што секако не го заслужуваше.

Инаку Цезар и Ханда во ист тим немаше шанса да бидат, Цезар беше подготвен за такво нешто али клубот не, а и реално, ниту 1 од нив не заслужува ротирачки статус а и воопшто, голмани ретко кој ротира, освен Ферги, али Ханда и Цезар под дифолт може да имаат само 1 статус у еден тим, оној ... недопирливиот.

btw, честито Исла.
--- надополнето: 15 јули 2013 во 20:48 ---
Забораив за Кузманович, можно е да иде у Вест Хем за над 6м евра, у Јануар донесен за 1.2, сеа над 6 ќе го продаваат, тоа се тие бизнис зделки. :pos:

Гледам дека Фиорентина ги донела Гомез и Иличич, они имаат појак тим од нас бе.:facepalm:

И сеа уште да се решиме од Психопатот, Силвестре и Исус и тоа е тоа.
Уште Наинголан у средина и ако е вистина тоа дека Вест Хем нуди 7.5 мил за Кузман одма нека го даваат.

Гледам дека Фиорентина ги донела Гомез и Иличич, они имаат појак тим од нас бе.:facepalm:
ama go izgubija Jovetic, u City ke odi, kako i da e dobar balans napravija so ogled deka gubat strashen fudbaler.

Него сите имате големи очекувања од Исла, изгледа само јас мислам дека ќе биде флоп, или па ќе се оствари она што го хејтам да испадне добро, пример Паласио лани, од него не очекував ништо, мо=е со Исла ќе испадне баш како со Паласио.

Читам оној Белфодил цел месец постел, затоа на сликине е како мртов коњ.

Ио,
Прочитај го постот на Син, баш тоа сакам јас да кажам. Управата наша се однесуваше гнасно, не го порекнувам тоа, али добивме дури и боље голман од него. Мене муабетот ми е дека нема потреба да кукаме по него, во ред е, сјебан е и не е ни прв ни последен кој ќе има таков статус. Да го тупиме за Снајдер ќе разберам, ама за Цезар ич...

и Rossi го земаа мислам подобар баланс направија

Роси е многу голем ризик, не се знае дали ќе продолжи како порано, сепак паузирање од 1 година заради кинење на вкрстени лигаменти и тоа 2 пати, мислам дека е премногу.. Дај Боже да си ја врати формата од пред повредата, страва играч..

Горе доле значително помлади и појаки сме од лани, плус тргнавме од грб неколку спастици. Со новиот тренер кој е најголемо засилување за нас годинава, бар ќе гледаме напаѓачки фудбал. Не очекувам чуда пошто пола тим ни е со нови играчи и ќе треба време да се уиграат и созреат младите но во главно сум оптимист.

Ако не не уништат повреди можеби тоа трето место е достижно и без ниедно "звучно" име во тимот. Ковачич, Гуарин, Исла и ако успееме и Наиголан да го договориме ќе ја надокнадиме креативноста што ја изгубивме со заминувањето на Касано и конечно ќе имаме функционален среден ред. Стартните 11 ќе бидат солидни но клупата со резерви ни е ептен просечна и тенка...тоа највеќе ме плаши.

Со многу поголем ентузијазам влегувам во новава сезона, не знам зошто но се чувствувам како Меси да сме го донеле во клубот. I'll go home, I am drunk. :rolleyes:

Ио,
. Да го тупиме за Снајдер ќе разберам, ама за Цезар ич...
Нема што да го тупиме Цезар е далеку пред Снајдер со она што го има направено во Интер.

Горе доле значително помлади и појаки сме од лани, плус тргнавме од грб неколку спастици. Со новиот тренер кој е најголемо засилување за нас годинава, бар ќе гледаме напаѓачки фудбал. Не очекувам чуда пошто пола тим ни е со нови играчи и ќе треба време да се уиграат и созреат младите но во главно сум оптимист.

Ако не не уништат повреди можеби тоа трето место е достижно и без ниедно "звучно" име во тимот. Ковачич, Гуарин, Исла и ако успееме и Наиголан да го договориме ќе ја надокнадиме креативноста што ја изгубивме со заминувањето на Касано и конечно ќе имаме функционален среден ред. Стартните 11 ќе бидат солидни но клупата со резерви ни е ептен просечна и тенка...тоа највеќе ме плаши.

Со многу поголем ентузијазам влегувам во новава сезона, не знам зошто но се чувствувам како Меси да сме го донеле во клубот. I'll go home, I am drunk. :rolleyes:

Го делам истото мислење со тебе, тренерот иако го мрзам до коска сепак ми влева некаква надеж, сепак искусно копиле е и знае што сака.. Средината ќе ни биде одлична со Раџа и Гуаро како подршка за Ковачич а по страните Исла и Нагатомо.. У нападот Паласио заедно со Икарди мислам дека би биле добар тандем.

А тоа со резервите не му се секирај многу, Мацари највеќе користи 3-4 играчи од резервите и тоа е тоа, не мења играчи многу многу.. Така да, од клупа би требало да ротираат Переира, Белфодил, Милито, Камбијасо и Оби..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom