Navigon Europe.....Kaj mene raboti bez nikakov problemможе ли некој да ми каже добра гпс навигација за zte blade 3 што нема да користи мобилен интернет туку ќе работи на сателит?
Navigon Europe.....Kaj mene raboti bez nikakov problem
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2
Preku Play ke treba da platis....Idi na google i baraj go instalacioniot fajl ke ti najde google bez problem.Instaliraj go toa i posle ne bi trebalo da imas problemiсе спусшта дирекно преку play store?
требет да има sd картичка?Preku Play ke treba da platis....Idi na google i baraj go instalacioniot fajl ke ti najde google bez problem.Instaliraj go toa i posle ne bi trebalo da imas problemi
требет да има sd картичка?
Mr.Deni Тоа преку сателит не се плаќа?Не спаѓа на 3Г тоа?
Ај ако имаш инсталирано објасни повеќе.
Значи си ја симнувам навигацијата му правам ГПС он и си тера без ви-фи и 3г?Не мора да имаш мемориска картичка бидејќи во телефонот има доволно простор за комплет апликација со се мапи.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 02:30 ---
Тоа преку сателит нема врска со 3Г туку треба само да ти биде вклучен ГПС-от на телефонот кога сакаш да ја користиш апликацијата.Нема што повеќе да се објаснува.Апликацијата е со пари али ја има и кракнато на интернет многу лесно може да се најде преку гоогле.Се инсталира апликацијата после тоа преку wi-fi се инсталира комплет цела апликација која е околу 600мб и толку
Значи си ја симнувам навигацијата му правам ГПС он и си тера без ви-фи и 3г?
Прегледај го приврзокот 67769
*ова второто
ќе може да ми пратиш линк ,неможа да го најда?Preku Play ke treba da platis....Idi na google i baraj go instalacioniot fajl ke ti najde google bez problem.Instaliraj go toa i posle ne bi trebalo da imas problemi
До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблемиимам проблем со срањево,ми се рестартираше само,загреваше одма и го однесов на сервис.Сеа не загрева само со себе али пример пуштам темпл ран играм 5 минути и се рестартира.До мојов телефон е или сите се вакви.
тоа ме интересираше значи си работи нормално твојот,пушта апликации/игри и тн не се рестартира/гаси ? Да го дадам на сервис пак ако е така /:До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблеми
Повеќето се такви, се рестартираат и загреваат , брат ми утре ќе оди да го земе неговиот од салон, две недели беше кај нив на сервис, го имаше истиот проблем со рестартирање , па ќе видиме дали е среден