ZTE Blade III

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Мемориска не иде со него со оглед дека има внатре во него 4 гига внатрешна меморија од која 3 гига се слободни така да поради тоа може не даваат од кај нас плус и мемориска.А за бојава интернесно е што кога го зимав телефонот барав да видам и црн и бел да споредам кој би бил поубав овака на изглед.Во Веро и Рамстор го имаше само бел а во City Mall го имаше само во црна боја.Не сакав да шетам многу многу го избрав белиот и навистина многу поубаво изгледа од црниот барем за мој вкус :) За меморијата доволни би ти биле тие 3 гига додека не земеш некоја мемориска кој во последно време поефтиниле многу.За 350-400 ден ке си земеш од 8 гига мемориска и ке си уживаш ;)
Фала многу пазарена е картичка http://www.emimedia.mk/index.php/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=840&category_id=6
,а и мене ми изгледа белиот поубаво

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Ај мала помош ,го уклучив телефонот се нормално го чепкав шо чепкав и го остаив ,сеа го отклучувам и ми го лапнал цел кредит што го имав. ?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Izgleda ti bil pusten internetot na telefonot I se vklucil nekoj update I ti go potrosil cel kredit.Treba da go isklucis.Idi vo settings vo data I iskluci go napravi go na off.Sorry za latinicava nemam mak podrska :)

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
И мене вака ми се апдејтна преку кредит, дата го имаш како шорткат кога спушташ менито одозгора.
А инаку црниот е каде каде подобар. :)
Mr.Deni го рутира?

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Абе тоа од почеток ми било уклучено се GPS тракинг и гугл нешо ваљда средив сеа.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
И мене вака ми се апдејтна преку кредит, дата го имаш како шорткат кога спушташ менито одозгора.
А инаку црниот е каде каде подобар. :)
Mr.Deni го рутира?
Сеуште не.Планирам деновиве бидејќи бев зафатен нешто одвај денеска кај Алфа Мобил земав привремена фолија од друг телефон да му ставам зошто го прошетав цело Скопје никаде ни фолии ни футроли нема за телефонот.Бошко рече ке стигнеле за неколку недели па ја земав оваа да ми го заштити екранот.Не би требало да има проблем ни во рутирањето ни во ставањето нов ром со оглед дека има форум каде се убаво јасно е објаснето како се прави се тоа.Иако не ни гледам некоја голема потреба за рутирање со оглед дека дека се си функционира супер :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

UncleSam

Будока
Член од
23 јануари 2011
Мислења
269
Поени од реакции
509
Сеуште не.Планирам деновиве бидејќи бев зафатен нешто одвај денеска кај Алфа Мобил земав привремена фолија од друг телефон да му ставам зошто го прошетав цело Скопје никаде ни фолии ни футроли нема за телефонот.Бошко рече ке стигнеле за неколку недели па ја земав оваа да ми го заштити екранот.Не би требало да има проблем ни во рутирањето ни во ставањето нов ром со оглед дека има форум каде се убаво јасно е објаснето како се прави се тоа.Иако не ни гледам некоја голема потреба за рутирање со оглед дека дека се си функционира супер :)
Кога ќе донесат фолија обавезно да не известиш :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Dobro samo na mene li mi se tivki slusalkive na telefonov? Da zeam drugi ili tolku mu e silata?

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Dobro samo na mene li mi se tivki slusalkive na telefonov? Da zeam drugi ili tolku mu e silata?
Слушалките се кинеско ѓубре од 1евро ,купи си нови најубаво ,мене ми паѓаат од уши и да тивки се.
Инаку која среќа сум ја имал јас си го земав за 0 денари и сеа пред некој ден глеам 3999ден го направиле во таа тарифа

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Успеа некој да го тргне горниот гугл срч бар ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Успеа некој да го тргне горниот гугл срч бар ?
Jaс. :D

Инаку солидно држи батеријата, во споредба со доста, дури подобри смартфони, ама 5 дена мене не ми е траела. До 3 ипол максимум, и тоа не многу користење. Повици, пошта, нотификации.. Нормално, на 2 дена точно го полнам. Инаку солидно ми падна, се познава одозгора, така да сигурен сум дека со тоа и да се деси нешто гаранцијата нема да ми важи, така да не губам ништо од рутирање, туку само добивам.
Деновиве ќе си поиграм, ионака ќе го мењам. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom