ZTE Blade III

Член од
23 октомври 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
дали може да се најде мајстор за zte blade3 проблем скршен екран :) поззз

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Маска и фолија за тачот кај има?

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Го гледам во Вип за нула денари со обнова на договорот. Вреди да се земе, задоволни сте од него? Ми велат дека не бил издржлив и е само обична копија на хтц. Ама мислењето е од аматери така што чекам одговор од некој...

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Го гледам во Вип за нула денари со обнова на договорот. Вреди да се земе, задоволни сте од него? Ми велат дека не бил издржлив и е само обична копија на хтц. Ама мислењето е од аматери така што чекам одговор од некој...
Види никогаш не сум го користел така да моето мислење прифати го со резерва. Моето мислење е дека ЗТЕ-во е најдобриот телефон во својата класа. Подобар телефон за тие пари не наоѓаш, убаво изгледа и би требало да е брз. Ама најубаво некој што интензивно го користи да ти каже

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Зависи какви се твоите очекувања... ја еве месец дена го користам и ми е прв андроид тел. што го имам. Телефонов ги надмина сите мои очекувања. Брз е, голем екран ( 4“ ), 4.0.4 ајс крим сендвич.... За држење, држи батеријата. Мене цело време ми е закачен на ви-фи кој сум дома, и плус кога чекам нешто, играм игри. Од спиење до спиење ми држи и тоа го ставам на полнач со 40% батерија... а ако не играш, ако не ти е на ви-фи / 3Г, тогаш може слободно да држи и до неколку дена.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Маска и фолија за тачот кај има?

Абе знае некој screen protector кај има за телефонов ?

Бев денес зимав м.картичка и поминав на зелено пазарче има маска силиконска бела/црна -200ден. (на битпазар 100% е 150ден.) и фолија 150ден..Комплет маска и фолија ми ги даваше за 300ден.
Ке идам деновиве на битпазар од таму ке си земам и ке пишам колку се таму ,иначе супер изгледа во маската

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.685
Поени од реакции
31.666
,,,,,ajde i tuka da ve prasham ,,,,bidejki gledam site ste korisnici na telefonot,,,
,,,ajde drushtvo pomosh i mislenje,,,,se raboti za ZTE PROBLADE III,,,pri povekeminutno prevzimanje na aplikacii i rabota ,,,ekstremno se zagreva i se restartira samiot,,,chare ,,ili iskustvo nekoe od korisnici na istiot telefon,,,

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
,,,,,ajde i tuka da ve prasham ,,,,bidejki gledam site ste korisnici na telefonot,,,
,,,ajde drushtvo pomosh i mislenje,,,,se raboti za ZTE PROBLADE III,,,pri povekeminutno prevzimanje na aplikacii i rabota ,,,ekstremno se zagreva i se restartira samiot,,,chare ,,ili iskustvo nekoe od korisnici na istiot telefon,,,
Мене ми е супер,се загрева малку на една игра(COGS) која не е наменета за ваков телефон,бара појак процесор.... Најверојатно имаш некоја фабричка грешка штом толку те заебава,носи го на сервис ако имаш гаранција ,ако не шиткај го што побргу

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.685
Поени од реакции
31.666
Мене ми е супер,се загрева малку на една игра(COGS) која не е наменета за ваков телефон,бара појак процесор.... Најверојатно имаш некоја фабричка грешка штом толку те заебава,носи го на сервис ако имаш гаранција ,ако не шиткај го што побргу
,,,,fala na javuvanjeto,,,tel,,,,e pod garancija,,i kako shto velish teh, greshka e najverojatno,,,a inaku do sega super raboteshe bez nikakvi problemi,,,/,,,a i za tie pari ,,so prodolzhuvanje na dogovor za 1500,den,,,neka raboti barem edna godina ,,dovolno ke e ,,,,ushte ednash fala ,,na odgovorot,,

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Си земав маска и фолија,на зелено се исценкав 300ден комплет,има бела ,црна и розева
IMG_20130706_145901.jpg IMG_20130706_145911.jpg IMG_20130706_145944.jpg

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ве молам за добро инфо околу телефонот. ZTE Blade III Pro од T-Mobile ???
--- надополнето: 9 јули 2013 во 04:34 ---
,,,,fala na javuvanjeto,,,tel,,,,e pod garancija,,i kako shto velish teh, greshka e najverojatno,,,a inaku do sega super raboteshe bez nikakvi problemi,,,/,,,a i za tie pari ,,so prodolzhuvanje na dogovor za 1500,den,,,neka raboti barem edna godina ,,dovolno ke e ,,,,ushte ednash fala ,,na odgovorot,,
Broo, го среди ли телефонот, или ?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.685
Поени од реакции
31.666
,,,telefonot go sredija vo servis na najdiobar mozhen nachin,,neznam sega shto no vo specifikacijata imashe navedeno koi delovi se promeneti da ne lazham mislam taka barem ja narekuvaat cela matichna plocha,i sega raboti perfektno,,,/da ne se zalazhuvame zboruvame za telefon koj chini za prodolzhuvanje na dogovor 1500 den,,/taka da za tie pari telefonot e super,,,ne e ajfon ili galaksi 4 no kolku pari tolku muzika ,a vo sluchajov za tie pari i bechka filharmonija,,sakam da kazham za tie pari e odlichen a ako imash sredstva neshto poveke zimaj galaksi mini 2 samsung ,,,,,,pozzz,,,,,

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
,,,telefonot go sredija vo servis na najdiobar mozhen nachin,,neznam sega shto no vo specifikacijata imashe navedeno koi delovi se promeneti da ne lazham mislam taka barem ja narekuvaat cela matichna plocha,i sega raboti perfektno,,,/da ne se zalazhuvame zboruvame za telefon koj chini za prodolzhuvanje na dogovor 1500 den,,/taka da za tie pari telefonot e super,,,ne e ajfon ili galaksi 4 no kolku pari tolku muzika ,a vo sluchajov za tie pari i bechka filharmonija,,sakam da kazham za tie pari e odlichen a ako imash sredstva neshto poveke zimaj galaksi mini 2 samsung ,,,,,,pozzz,,,,,
аха фала, значи ке се среди и мојов :D ... оти јас го имам овој телефон со истиот проблем. Има добри перформанси а делува како huawei 500mhz/128ram :) .... Се кочи.
- T-Mobile ли ти го сервисираа ???

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
аха фала, значи ке се среди и мојов :D ... оти јас го имам овој телефон со истиот проблем. Има добри перформанси а делува како huawei 500mhz/128ram :) .... Се кочи.
- T-Mobile ли ти го сервисираа ???
instaliraj app killer od marketot i nema da koci, izbrisi i nekoja nepotrebna aplikacija

Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
може ли некој да ми каже добра гпс навигација за zte blade 3 што нема да користи мобилен интернет туку ќе работи на сателит?

Kajgana Shop

На врв Bottom