ZTE Blade III

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.685
Поени од реакции
31.666
имам проблем со срањево,ми се рестартираше само,загреваше одма и го однесов на сервис.Сеа не загрева само со себе али пример пуштам темпл ран играм 5 минути и се рестартира.До мојов телефон е или сите се вакви.
,,,ne si sam,,,i posle servisiranjeto,,,sega telefonot i koga e vo miruvanje pochnuva sam od sebe da se zagreva,,,inaku ne kochi,,,ne se usporuva,,,ali gree druzhe,,mozhesh jajca na okoda przhish,,,u pizdu materinu,,:mad:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.338
Поени од реакции
18.413
,,,ne si sam,,,i posle servisiranjeto,,,sega telefonot i koga e vo miruvanje pochnuva sam od sebe da se zagreva,,,inaku ne kochi,,,ne se usporuva,,,ali gree druzhe,,mozhesh jajca na okoda przhish,,,u pizdu materinu,,:mad:
абе нека грее што сака нека праи само да можам да играм нешто подолго од 5 мин:icon_lol:

UncleSam

Будока
Член од
23 јануари 2011
Мислења
269
Поени од реакции
509
И мојот се рестартира од време на време, и јас сумњам во прегревањето ако сте му нашле чаре, кажувајте.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Вие да не имате ПРО? Од телеком? Тој има повеќе проблеми, барем така прочитав.
Мојов да чукнам у дрво не ми прави проблеми, имам осум гига картица која е до пола полна, еден куп апликации и игри, а за греење се е во границите на нормала, освен кога играм една игра, која не е наменета за волку слаб телефон, повеќе е за таблет и нормално тогаш многу загрева.
А како стоите со батеријата?
Кај мене ден, ден и пол.

Член од
14 септември 2013
Мислења
112
Поени од реакции
43
Повеќето се такви, се рестартираат и загреваат , брат ми утре ќе оди да го земе неговиот од салон, две недели беше кај нив на сервис, го имаше истиот проблем со рестартирање , па ќе видиме дали е среден
i shto bidna? go opravija li? i mene istoto mi se slucuva, nema nema pa se restartira sam od sebe :( mi velat od VIP daj go da go osvezele softverski... chare?
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 23:52 ---
go najdov ova http://www.youtube.com/watch?v=62eJjjCjN1w a za isto procitav i na britanski forum. shashavo no mozebi deluva?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
i shto bidna? go opravija li? i mene istoto mi se slucuva, nema nema pa se restartira sam od sebe :( mi velat od VIP daj go da go osvezele softverski... chare?
go najdov ova http://www.youtube.com/watch?v=62eJjjCjN1w a za isto procitav i na britanski forum. shashavo no mozebi deluva?
Знаеш дека е можно да делува,јас осеќам понекогаш дека има нешто лабаво внатре.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
seushte ne sum probal, dobri 3 nedeli ne se e restartiral sam od sebe :) mozebi mu dojde pametot...

2 месеци добар, одкога намалив светло на екран на минимум или аутмацко. И извадив такоџе мемориската од 4г.
Шознам..

Член од
14 септември 2013
Мислења
112
Поени од реакции
43
2 месеци добар, одкога намалив светло на екран на минимум или аутмацко. И извадив такоџе мемориската од 4г.
Шознам..
што би рекле - на амлиња е, кога како... :) Кинези, тоа е...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.338
Поени од реакции
18.413
Мојот го сменив во тмобиле,и новиов нема проблеми(да не го урочам:icon_lol:)...Претходниот ми се рестартираше у џеб без да го пипкам.

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Касно пишувам, ама проблемот се реши исто како на видеово, со едно мало парче хартија. Сега не се рестартира. :D

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Ај едно линкче од кај да најдам рут за телефонов, најдов нешто, ама апла сум нуб за вакви ствари па нејќам да се сјебам :)

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Сум ја заборавил темава.. ама финтата со листе хартија за батеријата е 100% ефективна.
Друга работа, вчера му ставив Cyanogenmod 11 ( 4.4.2 ), и сум презадоволен. Побрз е и се' функционира како што треба. Дефинитивно е подобар од сток ром затоа што во старт ги немаш сите тие bloatware што ти доаѓаат во пакет со телефонот. Никогаш не помислував дека ќе имам 4.4.2 на ЗТЕ, пред некој други со понови телефони :D

Kajgana Shop

На врв Bottom