ZTE Blade III

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.685
Поени од реакции
31.668
,,,da ,,,vo servis na t mobile,,

,,,i blagodaram za sovetot na someone,,,(y)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
може ли некој да ми каже добра гпс навигација за zte blade 3 што нема да користи мобилен интернет туку ќе работи на сателит?
Navigon Europe.....Kaj mene raboti bez nikakov problem ;)

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
се спусшта дирекно преку play store?
Preku Play ke treba da platis....Idi na google i baraj go instalacioniot fajl ke ti najde google bez problem.Instaliraj go toa i posle ne bi trebalo da imas problemi ;)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Mr.Deni Тоа преку сателит не се плаќа?Не спаѓа на 3Г тоа?
Ај ако имаш инсталирано објасни повеќе.(y)

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
требет да има sd картичка?

Не мора да имаш мемориска картичка бидејќи во телефонот има доволно простор за комплет апликација со се мапи.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 02:30 ---
Mr.Deni Тоа преку сателит не се плаќа?Не спаѓа на 3Г тоа?
Ај ако имаш инсталирано објасни повеќе.(y)

Тоа преку сателит нема врска со 3Г туку треба само да ти биде вклучен ГПС-от на телефонот кога сакаш да ја користиш апликацијата.Нема што повеќе да се објаснува.Апликацијата е со пари али ја има и кракнато на интернет многу лесно може да се најде преку гоогле.Се инсталира апликацијата после тоа преку wi-fi се инсталира комплет цела апликација која е околу 600мб и толку :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не мора да имаш мемориска картичка бидејќи во телефонот има доволно простор за комплет апликација со се мапи.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 02:30 ---

Тоа преку сателит нема врска со 3Г туку треба само да ти биде вклучен ГПС-от на телефонот кога сакаш да ја користиш апликацијата.Нема што повеќе да се објаснува.Апликацијата е со пари али ја има и кракнато на интернет многу лесно може да се најде преку гоогле.Се инсталира апликацијата после тоа преку wi-fi се инсталира комплет цела апликација која е околу 600мб и толку :)
Значи си ја симнувам навигацијата му правам ГПС он и си тера без ви-фи и 3г?
Screenshot_2013-07-10-02-54-37.png
*ова второто

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.137
Член од
17 август 2011
Мислења
10.342
Поени од реакции
18.420
имам проблем со срањево,ми се рестартираше само,загреваше одма и го однесов на сервис.Сеа не загрева само со себе али пример пуштам темпл ран играм 5 минути и се рестартира.До мојов телефон е или сите се вакви.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
имам проблем со срањево,ми се рестартираше само,загреваше одма и го однесов на сервис.Сеа не загрева само со себе али пример пуштам темпл ран играм 5 минути и се рестартира.До мојов телефон е или сите се вакви.
До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблеми

Член од
17 август 2011
Мислења
10.342
Поени од реакции
18.420
До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблеми

тоа ме интересираше :) значи си работи нормално твојот,пушта апликации/игри и тн не се рестартира/гаси ? Да го дадам на сервис пак ако е така /:

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Повеќето се такви, се рестартираат и загреваат , брат ми утре ќе оди да го земе неговиот од салон, две недели беше кај нив на сервис, го имаше истиот проблем со рестартирање , па ќе видиме дали е среден

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Повеќето се такви, се рестартираат и загреваат , брат ми утре ќе оди да го земе неговиот од салон, две недели беше кај нив на сервис, го имаше истиот проблем со рестартирање , па ќе видиме дали е среден

Тоа е коа не зема алкател па да му види аир:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom