Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како лани вас ви се смееја дека првиот дрес ви беше како покривка, па што ви сметаше тоа да си освоите титула.
Нашиов лански дрес, према вашиов сегашен е како да си ја споредил Ријана со Верче Пандиловска...
Mислам, шта речи... ние барем викавме дека чаршавот е за топ оф д тејбл, па идеше некако...
А вие со вашитe? 2 out of 3 failed?
![]()
Фанови на одредени клубови, откако играчот за кој клубот бил сериозно загреан, ке потпише за друг клуб, одеднаш викаат, а бе не ни го треба тој играч... бегај мани го...
Уште поинтересни се они кои на играчот кој не сака да остане во клубот му посакуваат да скрши нога, додека се убедуваат дека не бил A team материјал и никогаш нема да биде добар играч иако е екстремно талентиран, останатиот дел пекаат по управата да го убеди да не си оди...
Сума сумарум, интересни дијаметрални ставови..
Јас лично сум крајно разочаран што по се изгледа дека Мики Рајан нема да дојде во ЛФЦ. Играчина. Профил на играч каков што очајно му е потребен на ЛФЦ. Дистрибутер со одлична завршница. Можеби не вреди 30м ама пак, мораше да се купи. Се разбира, според мене.
Иначе да, се согласувам за твоето мислење. Најблизок пример е со Инс![]()
Иначе не ми е јасно која е поентата на потенцијалниот премин на Суарез во Арсенал/Челзи? Демек ќе игра во друга земја за нив? Нема никаква смисла.
Тачно, како на пример вие со РуниФанови на одредени клубови, откако играчот за кој клубот бил сериозно загреан, ке потпише за друг клуб, одеднаш викаат, а бе не ни го треба тој играч... бегај мани го...
Уште поинтересни се они кои на играчот кој не сака да остане во клубот му посакуваат да скрши нога, додека се убедуваат дека не бил A team материјал и никогаш нема да биде добар играч иако е екстремно талентиран, останатиот дел пекаат по управата да го убеди да не си оди...
Сума сумарум, интересни дијаметрални ставови..
Иначе не ми е јасно која е поентата на потенцијалниот премин на Суарез во Арсенал/Челзи? Демек ќе игра во друга земја за нив? Нема никаква смисла.
Еј...не дека им верувам на Супершит ама сепак, делумно скандалозна вест која се коси со вашата, дека Челзи и пред тоа имал навивачи, го прателе и надвор од Ингланд и слично. Да ја затвориме темава со малку гомца
Пред да дојдеме јас и Роман никој немаше слушнато за Челси