Чоек што ти е на тебе бе? :uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жално за Ибрахимовиќ, игра со дрва околу себе.
Прво полувреме играше како шпиц, а недоби ниедна употреблива топка.
Еве сега второ полувреме ќе игра полушпиц, и повторно не е прошитан од Круз.
Требаше Креспо да игра во второ полувреме, а не Круз.
Круз замене секогаш бил дрво и дрво ќе остане.
Единствено добар е со глава, а еден на еден и додавањата му се катастрофа.

.
.Не лупај глупости жити се !!!
За судијата пишав во врска со корнерот на крајот од првото полувреме.
Жално за Ибрахимовиќ, игра со дрва околу себе.
Прво полувреме играше како шпиц, а недоби ниедна употреблива топка.
Еве сега второ полувреме ќе игра полушпиц, и повторно не е прошитан од Круз.
Требаше Креспо да игра во второ полувреме, а не Круз.
Круз замене секогаш бил дрво и дрво ќе остане.
Единствено добар е со глава, а еден на еден и додавањата му се катастрофа.
Не билдам. Него во сите Фан Клубови ги става знакчињана. Стварно е чуден.А тебе што ти е? Ај пиши нешто содржајно, не билдај број на постови тука.
Не билдам. Него во сите Фан Клубови ги става знакчињана. Стварно е чуден.
И океј, ајде не се мешам

Да сега лесно ти е, прашајме мене како ми беше 90 минути, ми го загорчија животот.Па судиите се криви, кој друг е крив?
Не оставаат никаква игра, секое глумење го окарактеризуваат како прекршок. Ибрахимович не може да дојде до топка, пошо секој допир негов со противнички фудбалер го судат како прекршок.
Да не зборувам за приговорите кон судијата и за црвениот кој Кордоба требаше да го добие. И друго, на оваа формација мора, мора да се става еден статичен центарфор во 16терец. Ова не оди на добро, сите станаа крила и само нафрлуваат од страна, како да го тренираат противничкиот голман.
п.с.
Думан дај те молам престани со тие глитерите.
Ако ти се допаѓа некое амблемче од интер стави го во потпис, но не треба да биде повисок од 80 пиксели.
Само ќе си го цитирам постот после РеџинаЗа луѓе со слабо срце не е препорачливо да навиваат за Интер...![]()

Браво Чекич, забелешките ти се на право место.eeeeelllllllll jaaardiiiineeerroooooooooooo !!!!! а кој ако не круз .......
иначе со ништо не ја заслуживме победата , и повторно од прекин без изграден акција , потфрли целата екипа на чело со тренерот многу работи не штимаат во екипата преголемиот број напаѓачи , некреативниот среден ред , индолентниот однос на ибра , себичноста на кварезма , проблемот со наоѓање место за занети ... и дали е до мене или станкович е најнеинтелигентниот фудбалер на планетава