Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kako prvo neznam zs site karate po kvarezma.pa normalno e covekot da ne izigra ubavo zatoa sto ovaj ibrzhimovi4 ne se pomrdna odmesto taka da kvaresma na kogo da podava ili nazad treba da se vraj4a so topkata.ovaj ibra dzabe ni gi jadi ovie 12 mil evra.adriano mora da go vratat vo timot.a ovaa igrava me potsejca na taktikite na mancio .stalno so nafrleni topki a vo napadot samo onaj stapon stoeshe ne se pomrdna i bashka mn filmoj si praj ko ce e kaj nego topkata.i mora da se igra so 4-4-2 a ne so ovaa formacija.i problemot e sto se igra so strani4ni topki a ne se odi preku sredinata.
---cesar---
maicon----cordoba------chivu----maxwell
mancini----j zaneti-----cambiaso----quaresma
------------adriano --------ibra-----------
spored mene ova e idealniot sostav so mozni promeni vo sredniot red .a ovie zanetti i cambiaso poveke pomagaat za vo odbranata-ni nedostasuva eden igrac vo centarot koj ke ima poveke kreativnosst i koj ke misli poveke za napad odkolku za odbrana.a ne vaka gi imame cambiaso viera zaneti muntari site ovie mozat da igraat DMF a ne MC

Да сега лесно ти е, прашајме мене како ми беше 90 минути, ми го загорчија животот.
Треба да ме разберете и мене малку.
А на почетокот од сезоната си помислив дека оваа сезона со Мурињо ќе ја гледам порелаксирано.
но судбина е да сум фан на Интер.

Еее , 4 години во средно прашај ме мене, што па ние да кажеме. Али нема врска, никогаш не сум ни помислил да се откажам од навивањето за овој клуб покрај сите разочарувања и пукање сеир на моја сметка, напротив , уште повеќе го засакав клубот .
Искрено, и јас истиот став го имав , порелаксирана сезона, ама се надевав и на Лампард во средниот ред т.е. на плеј, бев убеден дека конечно Интер ке донесат таков играч кој фали повеќе од 10 години зашто Мурињо секогаш преферирал игра со плеј, ама . . . :toe:
Почнав да бидам скептичен за системот на игра кога ги гледав пријателските, едвај создаваа шанси, а реализација знаеме дека Интер нема, потребни се 10 прилики за 1 гол .
Да се надеваме дека Мурињо нема да биде тврдоглав и дека ке направи некои тактички промени за да се гледа напаѓачки фудбал, шанси и голови, тимов е кадарен за таков фудбал, а не за педерскиот од Островот .

п.с. Интер не би биле Интер доколку не би ни приредувале вакви сценарија, нели . :D

Думан сеа што ќе кажеш дека пак само Милан се ваѓа на крај ? тоа ти е фудбал се игра до последна минута а 3те бода се 3 без разлика дал си ги заслужил или не, и честито победа...

Думан сеа што ќе кажеш дека пак само Милан се ваѓа на крај ? тоа ти е фудбал се игра до последна минута а 3те бода се 3 без разлика дал си ги заслужил или не, и честито победа...
Господине Миланез, јас никогаш не реков дека Милан постигнува голови во последна минута, на Милан му поклонуваат пенал , а плус игра со играч повеќе.
А Интер секој бод го заработува со труд до последната минута.
Таа е разликата.
И ти самиот тоа го знаеш, само малку се правеш на Тошо.

Aх овие Интер.... ќе не умрат некој ден :nesvest:

Како и да е фала на Круз за честитката :)
Круз замене секогаш бил дрво и дрво ќе остане.
поклон за сите фанови на Интер
ЖУЛИО КРУЗ
Човече.. одлучи се еднаш. Во пола сат разлика ти се мислењава

Думан ај на профил ќе ти пишем да не ви пуним темата со оф топик, ах и чувајте си го Круз ќе ви се најде и во иднина...

Aх овие Интер.... ќе не умрат некој ден :nesvest:

Како и да е фала на Круз за честитката :)

Човече.. одлучи се еднаш. Во пола сат разлика ти се мислењава
Па вака, ако го гледаш фудбалот, само кој ќе постигне гол, тогаш Круз треба да биде во првите 11-ет.
Но ако се гледа играта во целост, јас напоменав дека Круз е многу слаб еден на еден, нема никаков дриблинг, нема прецизни додавања, но многу е добар со глава и има прецизен удар.

п.с. Интер не би биле Интер доколку не би ни приредувале вакви сценарија, нели . :D

Syn, тешко дека ова може да се карактеризира како сценарио, барем не како возбудливо. Падна гол во 90'та и тоа е тоа... Натпреварот беше ужасно досаден жал ми е што не го преспав. Интер воопшто не игра фудбал и тоа е очигледно.

Duman, незнам како можеш да кажеш дека Круз бил дрво. Круз ти е еден од најпотценетите напаѓачи во светов. Којзнае колку пати не вадел од дупка.

Енивеј, вака не оди. Нема секогаш да се вадиме. Или ќе почнеме да се надигруваме (и да ги надигруваме противниците), или ќе продолжиме да им кружиме околу 16-тникот до бесвест, првото место ќе ни избега а некој лузерски тим ќе не плесне во ЛШ без да фатиме топка. Интер нема игра, се е моментален блесок на поединци.

Syn, тешко дека ова може да се карактеризира како сценарио, барем не како возбудливо. Падна гол во 90'та и тоа е тоа... Натпреварот беше ужасно досаден жал ми е што не го преспав. Интер воопшто не игра фудбал и тоа е очигледно.

Mислев на гол во судиското продолжени, мислев на лоша и анемична игра, кинење живци, цело време истото се врти во круг неколку години од аспект на играта .
Али што е тука е, бар до вечер сме на првото место , добро е што Мурињо веќе е алармиран со игриве за неговата тактичка замисла а не заостануваат во борбата за титулата .
Можеше да биде и многу подобро, ама со играта, можеше да биде и многу полошо што е добро, играат лошо а се први на табелата со меч повеќе од Милан, доволно за да сватиме дека овој тим има солиден капацитет, само треба да се уигра во соодветна формација и се ке си дојде на место.

odime na mora da se igra so dva klasicni spicevi(ibra i adri) koi ke bidat pomognati od kvaresma ili mancini .no da se igra pozemja an e vo vozduh.a ne vaka samo so centarsutevi i fala bogu kvaresma sho da pravi nemozi da podava pozemjazatoa sto ovaj ibra ni beshe edinstven vo napadot i nekako celo vreme zatvoren beshe.i mn spor fudbal igrame poslednive utakmici.

vecer gledajte gi milanezive protif luzerive lecce i ako pobedat ke se skapat falejne demek pojaki se od nas so poveke golovi razlika tepale

vecer gledajte gi milanezive protif luzerive lecce i ako pobedat ke se skapat falejne demek pojaki se od nas so poveke golovi razlika tepale

не пратам нисколигашки фудбал а и јас навивам за интер не ме интересираат резултатите на милан.

Енивеј, вака не оди. Нема секогаш да се вадиме. Или ќе почнеме да се надигруваме (и да ги надигруваме противниците), или ќе продолжиме да им кружиме околу 16-тникот до бесвест, првото место ќе ни избега а некој лузерски тим ќе не плесне во ЛШ без да фатиме топка. Интер нема игра, се е моментален блесок на поединци.

Потполно се сложувам

Мора да се најде вистинската формација, а и нормално вистинските фудбалери да се најдат за да ја одиграат. Со ова игра денес :nenene:
Па добро бе играме 100 пати поубаво на гости за разлика кога играме дома.

Се надевам во наредните утакмици ќе гледаме далеку подобра игра. Аааа да за малку ќе заборавев :P

1. Интер...........24 :):):)
2. Наполи.........23
3. Лацио...........22

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom