Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

пс:Сеа миланезите ке почнат да серат ! АЈДЕЕЕЕЕЕЕ 3бода =)

Срчка ќе ме фати од овие..ццц

Во моментов Интер со сите единаесет фудбалери го брани резултатот од 0-0
на одбраната и се приклучил Ибрахимовиќ и круз.

Не лупај глупости жити се !!!

Да, сега судијава ни е крив. гледаш дека нема никаква разлика во играта на Интер од претходните натпревари, не си свесен колку ме нервира помислата дека и второто полувреме ќе продолжат со мртва игра, како задача да им е да ги зачуваат 0-0.
Со ваква игра нема што да се очекува, да не се знаело едно прецизно подавање да се направи.
Вака со оваа прикажана игра во последниве 3 месеци , изгледаме како некоја подпросечна европска екипа.
Под хитно треба да се превземаат мерки.
Баш ме интересира што ќе се промени во второто полувреме.
Во првото, ај што немаше голови, немаше ни посериозни шанси, па тој Кварезма играта му е циркузантска.
П.С Вчера ги гледав Барселона, која има нов , млад и неискусен тренер, но сепак игра во врвна форма.
Јас незнам што повеќе да очекувам и на што да се надеваме. Изгледа ќе го доведеме во прашаќе и пласманот во Лигата на Шампиони.
срамно и безобразно.

За судијата пишав во врска со корнерот на крајот од првото полувреме.

Aj cestito neka ni e pobedava,inace jas ne go gledav,ne mozam da komentiram za igrava,samo poslednite 5 gledav,i izgleda deka jas trebase da gledam za da dajme gol:):)

......
intercentenariouh1.gif
intercentenariouh1.gif
intercentenariouh1.gif

НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ФАН НА ИНТЕР

Па судиите се криви, кој друг е крив?

Не оставаат никаква игра, секое глумење го окарактеризуваат како прекршок. Ибрахимович не може да дојде до топка, пошо секој допир негов со противнички фудбалер го судат како прекршок.

Да не зборувам за приговорите кон судијата и за црвениот кој Кордоба требаше да го добие. И друго, на оваа формација мора, мора да се става еден статичен центарфор во 16терец. Ова не оди на добро, сите станаа крила и само нафрлуваат од страна, како да го тренираат противничкиот голман.

п.с.
Думан дај те молам престани со тие глитерите.
Ако ти се допаѓа некое амблемче од интер стави го во потпис, но не треба да биде повисок од 80 пиксели.

Ете кој е Круз.Од секогаш сум го поштувал човекон.Цар за голови.Ибра цел натпревар како дрво , ме разочара. Браво за Обина. И најважно од се зедовме 3 бода па шо сака нека биде. Форца Интерррр !!!

Како што тргнал натпреваров можно е повторно да се нервираме до последна минута :nesum:. Штета што Камбијасо не стигна на време да ја прифати нафрлената топка. Очекувам на местото на Кварезма Мурињо да го стави Мансини.

Имав некое претчувство дека повторно ќе падне гол во последните минути. За среќа са спасивме :).

Жално за Ибрахимовиќ, игра со дрва околу себе.
Прво полувреме играше како шпиц, а недоби ниедна употреблива топка.
Еве сега второ полувреме ќе игра полушпиц, и повторно не е прошитан од Круз.
Требаше Креспо да игра во второ полувреме, а не Круз.
Круз замене секогаш бил дрво и дрво ќе остане.
Единствено добар е со глава, а еден на еден и додавањата му се катастрофа.

Думан можам да кажам дека на натпреваров жално е што Ибра играше вака за целиот тим. На крајот снема и сила па лесно ги продаваше топките. Секогаш има потег повеќе и се заглавува во ситуација од која нема излез. Точно е дека фали еден плејмејкер кој ќе му помогне многу на Ибра ама треба и малку да се смири пошто многу претерува. Доколку некој не му ја подаде топката како што треба одма се буни доколку он згреши никому ништо. Не одат така работите

eeeeelllllllll jaaardiiiineeerroooooooooooo !!!!! а кој ако не круз .......

иначе со ништо не ја заслуживме победата , и повторно од прекин без изграден акција , потфрли целата екипа на чело со тренерот многу работи не штимаат во екипата преголемиот број напаѓачи , некреативниот среден ред , индолентниот однос на ибра , себичноста на кварезма , проблемот со наоѓање место за занети ... и дали е до мене или станкович е најнеинтелигентниот фудбалер на планетава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom