Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Inter - Udinese

Првото полувреме не го гледав играв табла! Во второто полувреме како што гледав јас, како што има обичај да речи Мурињо, Удинезе играше со 2 голмани, 8 одбрамбени фудбалери и 1 напаѓач! Удинезе второто напаѓаше само од контри, имаа мислам 3-4 удари на голот и тоа беше се од нив! Ибрахимович како и обично двајца го чуваа, а трет ја следеше ситуацијата да не затреба и тој случајно!!! Круз беше солиден, Обиња исто така! Едно му замерувам на тројцата напаѓачи, а тоа е премалку шутираат на гол! Ќе почнат да ми личат на децана од Арсенал кои сакаат со топката вгол да влезат, а кога само ке ми текни какви шутери имамевме во игра, Ибра, Круз, Станкович.. Едноставно треба да се шутира повеќе на гол, па макар и не било некоја изградена позиција!! Инаку резултатот е одличен, прво место сме, а мислам дека и ке останиме, овие од социјалниов дел на градов Милано тешко дека ке победат вечер.. ке им треба некој пенал или црвен картон.. Наредна утакмица играме со Палермо, го очекувам конечно Адриано!! А потоа следи Derby d' Italia!! Поздрав!

Честито победа
Нешто подобра игра имавте од Удинезе.....

Честито победа
Нешто подобра игра имавте од Удинезе.....
Бевме подобри, но имавме среќа што Удинезе не одигра како што знае, отворено со многу создадени шанси. Интер не смее да има проблеми со екипа која игра затворено и мисли само на тоа како да не прими гол.
Денес одбраната беше одлична но не и офанзивците..

Првото полувреме не го гледав играв табла! Во второто полувреме како што гледав јас, како што има обичај да речи Мурињо, Удинезе играше со 2 голмани, 8 одбрамбени фудбалери и 1 напаѓач! Удинезе второто напаѓаше само од контри, имаа мислам 3-4 удари на голот и тоа беше се од нив! Ибрахимович како и обично двајца го чуваа, а трет ја следеше ситуацијата да не затреба и тој случајно!!! Круз беше солиден, Обиња исто така! Едно му замерувам на тројцата напаѓачи, а тоа е премалку шутираат на гол! Ќе почнат да ми личат на децана од Арсенал кои сакаат со топката вгол да влезат, а кога само ке ми текни какви шутери имамевме во игра, Ибра, Круз, Станкович.. Едноставно треба да се шутира повеќе на гол, па макар и не било некоја изградена позиција!! Инаку резултатот е одличен, прво место сме, а мислам дека и ке останиме, овие од социјалниов дел на градов Милано тешко дека ке победат вечер.. ке им треба некој пенал или црвен картон.. Наредна утакмица играме со Палермо, го очекувам конечно Адриано!! А потоа следи Derby d' Italia!! Поздрав!

Не ти текна друг ник да смислиш изгледа... Браво, баш оригинално :drk::drk::drk:

Julio Cesar 7.3011
Maicon 6.6495
Cordoba 6.8960
Samuel 7.7462
Maxwell 6.5013
Vieira 6.6953
Cambiasso 7.2371
Zanetti 7.1708
Quaresma 4.6394
Ibrahimovic 5.5247
Balotelli 5.6846
Stankovic 5.6415
Cruz 8.3767
Nsofor 6.4566

average rating 6.6046

Според Inter.It

Julio Cesar: 7.5
Maicon: 6.5
Cordoba: 6.5
Samuel: 7.5
Maxwell: 6.0
Vieira: 6.0
Cambiasso: 7.0
Zanetti: 6.5
Quaresma: 5.0
Ibrahmovic: 6.0
Balotelli: 6.0
Cruz: 7.0
Obinna: 6.5

Според GOal.com

Не ти текна друг ник да смислиш изгледа... Браво, баш оригинално :drk::drk::drk:

Добро де, не љути се. Сепак навивате за ист тим :).

Натпреварот - не го гледав :kesa:, бидејќи бев на скара.
Само прочитав дека бил натпревар не баш за око и дека "Градинарот" даде последна минута гол.
Како и да е, 3-те бода се наши, а и сме на местото каде што треба :helou:...

Срчка ќе ме фати од овие..ццц
Ја браќа одлична тактика си смислив да не ме фаќаат нервози од Интер!
си легнувам пуштам телевизор до даска навивам до 12 минута и од толку возбудливата игра сум заспал!
Едно време некој се дере „И КАКОВ ГОЛ НА КРУЗ Повторно интеристите се вадат во 92 минута!
стануам со пола отвореното лево око гледам шо гледам(ништо не видов)
и пак си заспав!

Bravo ostanuvame 1mesto
Milan na kraj primija gol vo prodolzenie:pos2::pos2::pos2:

hahahahahhahahahahaha:pos2::pos2::pos2::pos2:
Се скинав од смеење!
1-1 во 90 минута!
ама се може да се случи кога гледаш сериа Б!

Четири години чекаа и дочекаа ... една недела да видат како е да си на врвот на табелата! :pos:

Баталете ги Милан , сеедно , точно е дека Интер се на врвот од табелата но и останува фактот дека сега за сега Интер игра лошо , ке бев среќен денес доколку се беше средено од аспект на играта но еве влеговме во средината на Ноември а Интер/Мурињо сеуште тактизира со формациите .
Денес на интервју кажа дека средината играла повлечено , не помагала на нападот , па факинг Хелоууууу , Виеира , Камбијасо и Занети цел живот играле на дефанзивни позиции , и за очекување е дупката средина - напад .
Друго што не ми беше јасно е тоа што изјави дека играта била далеку подобрена во последните два меча за што и се согласувам, постигнаа 6 гола, но дека индивидуални грешки влијаеа на резултатот a тие немаа никаква врска со тактиката, што е апсолутно точно , но заборави да го спомне фактот дека се играше старата формација 4-4-2 а не гејскиот англиски со 1 напаѓач . Башка што истата поставеност многу повеќе му одговара на Кварезма а и на Мансини . Следни се Палермо во Сабота од 18 часот, и по незнам кој пат сезонава го велам ова, очекувам промена во пристапот на игра, нормално и формациски друга поставеност .

п.с. Единсвената работа поради која сум среќен за моменталната табела е тоа што Интер имаа многу потешки утакмици од Милан, играат лошо, играат во ЛШ а сепак 1 бод пред нив, а прашање е уште колку ке егзистира префиксот лошо пред играта на Интер.

lelel gledav milan do 89 minuta i si trgnav za doma.sho gol dadoa ovie lecce?ubav besdhe ili od prekin?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom