- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕ СТАТИВА
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во моментов Интер со сите единаесет фудбалери го брани резултатот од 0-0
на одбраната и се приклучил Ибрахимовиќ и круз.
Да, сега судијава ни е крив. гледаш дека нема никаква разлика во играта на Интер од претходните натпревари, не си свесен колку ме нервира помислата дека и второто полувреме ќе продолжат со мртва игра, како задача да им е да ги зачуваат 0-0.
Со ваква игра нема што да се очекува, да не се знаело едно прецизно подавање да се направи.
Вака со оваа прикажана игра во последниве 3 месеци , изгледаме како некоја подпросечна европска екипа.
Под хитно треба да се превземаат мерки.
Баш ме интересира што ќе се промени во второто полувреме.
Во првото, ај што немаше голови, немаше ни посериозни шанси, па тој Кварезма играта му е циркузантска.
П.С Вчера ги гледав Барселона, која има нов , млад и неискусен тренер, но сепак игра во врвна форма.
Јас незнам што повеќе да очекувам и на што да се надеваме. Изгледа ќе го доведеме во прашаќе и пласманот во Лигата на Шампиони.
срамно и безобразно.
Како што тргнал натпреваров можно е повторно да се нервираме до последна минута :nesum:. Штета што Камбијасо не стигна на време да ја прифати нафрлената топка. Очекувам на местото на Кварезма Мурињо да го стави Мансини.
.Жално за Ибрахимовиќ, игра со дрва околу себе.
Прво полувреме играше како шпиц, а недоби ниедна употреблива топка.
Еве сега второ полувреме ќе игра полушпиц, и повторно не е прошитан од Круз.
Требаше Креспо да игра во второ полувреме, а не Круз.
Круз замене секогаш бил дрво и дрво ќе остане.
Единствено добар е со глава, а еден на еден и додавањата му се катастрофа.
Срчка ќе ме фати од овие..ццц