24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно заврши лани, зашто годинава заврши серијата. Инаку дејството во филмот се случува пред 6-тата сезона во Сангала. На денот на инаугурација на Алисон Тејлор за Претседател, генералот што ги правеше сите проблеми во 6-та сезона се обидува да јапреземе власта во Сангала. Филмот е практично две епизоди од серијата. Трае 80-тина минути и опфаќа 2 часа.

На А2 телевизија од понеделник во 21.30 часот продолжува

24-show-goes-carbon-neutral.jpg

Да, сеа ја даваат 6та сезона е оваа мислам.

Finally! 24 Movie To Start Shooting Next Spring With Script From THE WOLVERINE Writer

Ова беше објавено на Facebook преку страната на 24.
Даааа. Шеринг направив и јас. Одвај чекам.
:drk:
Осеќам ќе е ебење филмов... ебење.

Иначе почнав пак да ја гледам 5та сезона. Мојата омилена сезона во било која серија воопшто.

Се шетав низ подфорумов и случајно ми текна да ја читам темава и да се присетам на убавите времиња на 24... Тие години на форумов беа оние "златни години" кога сите сакавме некоја серија онака најискрено, без да се замараме кој што напишал на интернет и какво ретардирано меме ќе објави.

Иако отприлика 10тина души ја гледавме серијава и никогаш не ја доби популарноста на Лост или Хаус (зборувам за форумската популарност) секогаш ќе ми остане како една од најдобрите серии и мојата прва љубов кога станува збор за маратонскиот начин за гледање серии.

Тогаш (далечната 2007 или 08 мислам :) ) имаше тема Тв серии и филмови за размена, а нели голем луксуз беше да се има брз интернет со повеќе мегабајти... па нарачувај работи, предложи цедеа за размена, пиши приватни пораки на форум. Така еден член кој уште го паметам по ник sanisoft ми пиша само да му пратам празни двд-а за да ми ги сними првите 5 сезони. Поради тоа што човекот беше од Св. Николе, уште другиот ден одев до пошта да му ги пратам. После секој ден трчав на врата да видам дали стигнале. :) И така некако се засакува серија...

Сега кога што и да посакаме ни е на една минута разлика, си викам - како се нафати некој кој не го знам ни па тој ме знаел мене да ми направи таква услуга да изрежи 15тина двд-а и за возврат да не ми побара ништо. Тогаш бе се ценеа овие работи повеќе, живеевме за нов понеделник што значеше нова епизода. :D
После кога излегуваа наредните епизоди на 24 ги спуштав со брзина од 15 кб/с и го имав уклучено компјутерот цела вечер само за да изгледам епизода. Така беше и со Лост, па дали има торент, па дали нема... ако некој има, мора да ти го пушти по порака оти грев прави ако не пушти, па дали имало превод или немало... па ајде чекај преводи, па чекај уште 2 дена да се спушти епизода за на третиот ден да можеш безбедно да влезеш во темата... :D
Животиште.

Веста е постара малце, али ајде.

Kiefer Sutherland offers fans an update on the status of 24: The Movie, confirming that he will begin working on the movie as soon as his stint on the second season of Touch wraps up next year. He also comments on whether he thinks Jack Bauer has been away for too long for a film to work.

p.s. Копирам дел од Текстот и ова паметно линк си става.:D
Од 24 викиА​
24 (working title) is a planned feature film based on the television series of the same name, currently estimated to enter production in summer 2013.
The film will not make use of the real time format pioneered by the television series, but will instead depict a 24 hour period in the space of approximately two hours.
Се надевам ќе бидне нешто од филмов. 2-3 откажувања биднаа веќе:(

Indian version of ’24′ has started production

Тоа што се најавуваше И се оствари.
:eek:

Шуш-буш малце :D

Џек Бауер повторно во акција

Популарната серија „24“ се враќа на телевизиските екрани?

Телевизијата Fox размислува да ја врати на малите екрани акционата серија „24“, која своевремено освои околу 20 Еми награди и два Златни Глобуси, пишува Deadline.
popularnata-serija-24-se-vrakja-na-televiziskite-ekrani-133158.jpg

Како што пренесува Deadline, Fox сака да ја врати серијата во ограничен број епизоди, а челниците веќе почнале преговори со извршниот продуцент Хауард Гордон кој се префрли да работи на серијата „Homeland“, како и со главната ѕвезда на серијата Кифер Сатерленд.
Новите епизоди би се фокусирале на сосема ново дејство, одвоено од останатите сезони.

1. '24' May Be Coming Back To Fox
2. 24 series to return to US television
3. 24 again? Kiefer Sutherland 'in talks' to reprise Jack Bauer
4. Kiefer Sutherland mulling return to ‘24’ after cancellation of ‘Touch’: reports
5. '24' return scoop: 13 episodes planned

David Fury posted a message on Twitter, confirming the hit show will run on the Fox television network for 12 episodes.

David Fury@TheDavidFury
@DeadlineTV: ’24′ Eyes Return As Limited Series On Fox, http://dlvr.it/3Lnp2g ”. Yep, I'm pulling double duty along w/ TYRANT. Whoo & Hoo!

Ако веќе ништо не биднуе со филмот, за кој слабо има вести, нека направат едно вакво „финале“.
Ако гледаме како уствари заврши 24, ќе испадне дека има уште малце материјал за едец целосен крај.

На нашки и тоа

Официјално: Серијата „24“ се враќа во ограничен број епизоди

Обично кога медиумите пуштаат некоја шпекулација од филмскиот свет истата се покажува дека не е вистинита, но за среќа на фановите на акционата серија „24“, шпекулацијата од пред некој ден која гласеше дека Fox сака да ја врати серијата на малите екрани е вистина.
oficijalno-serijata-24-se-vrakja-vo-ogranichen-broj-epizodi-133472.jpg

Само некој ден откако беше објавено дека серијата „Touch“ во која Кифер Сатерленд ја толкува главната улога е откажана, актерот прифати да ја репризира улогата на агентот Џек Бауер во серијата „24“.
Серијата ќе се врати во ограничен број епизоди, вкупно 12, а серијалот ќе оди под наслов „24: Live Another Day". Епизодите ќе бидат прикажани во мај 2014.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom