24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е добро Jack is back , одлични две епизоди ,ми поминаа за 5мин мислам. Интересна приказна ке има сезонава , ке има акција јака ,се што се очекува од 24.
Само една ГОЛЕМА замерка , лимузината на претцедателот , користеа мерцедес ,а никад во амер.историја прецедател не користел друга кола освен ако не е американска ,вообичаено линколн или кадилак.

Not bad

Штета што има само уште 10 епизоди.

Иначе ептен провидно беше дека девојката е умешана нешто и не е толку наивна.

И Ивон Страховски игра? :vozbud:

Во две епизоди пола серија умре :D Како ми фалеше саатот и отчукувањето... classic Bauer.

Интересни епизоди, одма акција. Го има оној 24 vibe, го задржале. Малце чудно делуе Европа, поточно Лондон, но 24 си е 24.
Ивончето е женски Џек. Како што кажа топче, штета што ќе има уште само 10 епизоди.

Него, ај може ќе се излажат, па ќе продолжат со уште некоја сезона.
Не знам што ќе бидне со филмот кој го планираа, да биде како конечен крај за 24. Ако уште им е како идеја, добил еден delay, поради серијава. Ако е така, нема проблем, го прифаќаме како такво.
Forza 24 :icon_lol:

Сега ја слимнувам ова новата сезона, како што разбрав од ова трејлерот ќе сакаат да му прават атентат на претседателот па нели исто се случуваше во 2 сезона.

Како сте задоволни од Кејтлин Старк како негативец? :icon_lol: И третава епизода потврдува дека 24 беше и остана едно од најдобрите нешта на тв.

Како сте задоволни од Кејтлин Старк како негативец? :icon_lol: И третава епизода потврдува дека 24 беше и остана едно од најдобрите нешта на тв.
Одлична е , и Кејтлин и 24. Баш денес финалето на the blacklist го гледав и разликата во квалитет се мери со километри. Сега за сега одлично тераат ,само да продолжат така (y)(y)

Until Next time :(

Ја изгледав на 3-4 пати. Првите 2 епизоди, па 3, 4и 5-та. 6,7,8,9 отидоа заедно, а еве сеа последните 3.
Се мислев дали да гледам секоја недела, али ја поделив на поголеми парчиња.
Одлична сезона, со можеби по малце неочекуван главен негативец, барем за мене. Од помаливе, некако сумлив ми беше Братот и испадна „лош“. Очекував да замине оној лик, кој замина пред крајот на последната епизода. Крајот на сезонава повеќе од очекуван. Кога тогаш, мораше да заврши онаму каде заврши. Според крајов, очекувам минимум уште една сезона, а најмалце игран филм. Ако имаме среќа, наредна година би требало да добиеме некаков крај, затоа што ова што се случи не е дефинитивен, 90% сум сигурен.

Кога му се јавија у последната епизода, Rage-Mode на Џек беше :vozbud:.

За првпат во историјата на 24, последната епизода имаше time-jump од 12 часа.

За евентуално продлжување, што според тоа како заврши би требало да го има, единствен проблем би можела да биде гледаноста. Последнава сезона просечно има 4м помалку гледачи од 8с.

Последно уредено:
последната сезона беше онака мех... :) , многу глупо испадна ова 12 саати напред барем да го испочитуваа стандардот 24 епизоди џабе не се вика серијава 24 -.- али ај колку да се покаже крајот беше ова :)

последната сезона беше онака мех... :) , многу глупо испадна ова 12 саати напред барем да го испочитуваа стандардот 24 епизоди џабе не се вика серијава 24 -.- али ај колку да се покаже крајот беше ова :)

Се вика „24“ затоа што покрива едно деноноќие, а не дека мора да ја отегнат во 24 епизоди. Иако ќе ми недостига серијата, мислам дека забрзувањето е паметен потег. Ќе беше глупо да завршеа со било која друга бројка освен 12.
Како и Mr.47 , очекувам уште една сезона, или барем игран филм, но повеќе од тоа би било малку многу ;). И да е од Џек Бауер, доволно ќе е.

Премногу глуп крај -.- :tapp:

Премногу глуп крај -.- :tapp:
Подобар крај и не можеа. :)

Пуштете ја епизодата и гледајте ја фацата на Џек кога Морган му соопштува дека Одри умрела.

Ќе ми недостига. Меѓу милион серии со вампири и драми со 300 ликови, ова беше вистинско освежување.
Кифер Сатерленд е најјак фраер. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom