NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хауард сезонава ниеднаш немаше 15+ скока и 40 поени, редовно да не збориме :)
3/12 против Орландо, 40 поени, 16 скока.(плус зборував дека редовно нема голем број скокој, со 40 поени сакав да кажам дека и на просечен играч му се случува да има 15 скока или 40 поени).

wdivptB.gif

сељачана

:vozbud:

(y)

Лејкерс беа помагани од судиите и лигата да влезат у плеј-оф, али ова е мачкина кашлица ебате.

Значи таман ќе се загусти резултатот, оп фаул под кош (шо е еден од најсмешните и најдискутабилни за судење). (n)

Trt како љубител на Јоеy Crawford би требало да пише за него, или само за ЛАЛ коа е. :icon_lol:

Ебаве дик рајдерите, не се симнувате од к***т на леброн, па фанови на други екипи ми се правете.Вашите ги испеглаа па сега зборете за другите.Што и да се случи, јас сум горд на моите дечки, без главни играчи се држеме, со минутажа од просек 40 минути.Инаку најдобро нешто од минатиот натпревар беше бутањето на нази.Само така продолжи братче, доста беа флопови, ако веќе добива фаул барем да има за што да го добие.;)

Се заебавате со Назр? Како му отиде на Леброн.. Рацете да му ги скрши :)

Какви тролови има на темава, чудо едно :tapp:
Па добро бе луѓе вие знаете да отворите некоја салам дискусија за натпревариве, или нема шо да прајме па ајде Чикаго изгуби сега ќе троламе за нив, наредна Мајами ќе изгуби па ајде за нив....

Стварно темава е комедија на моменти....

Инаку Мајами заслужено си победи вчера, нема врска судии не судии, стварно имаше грешки против Чикаго (личната на Ноа, 3+1 на Белинели), ама пак од друга страна и на Батие требаше да добие 2+1 негде на крајот на натпреварот, така да тоа е тоа, Чикаго не треба во нити еден случај да е разочаран пошто игра со 7 играчи (од кои резерви се Тиг:facepalm:, и Мохамед), уште на почеток се знаеше која е подобрата екипа и која ќе оди понатаму.....

Хахах дајте гифче за фаул кошот на Леброн на 98-90, кога им се изјача у фаца на едни од публиката. :D Многу ѕверски ми делуваше потегов, онака му урлаат у фаца а овој дупло им врати. :D
П.с. Данкан не го можам у некои моменти жими се, какви чудни и пацерски кошеви даваше синоќа тоа е чудесија...

Лејкерс беа помагани од судиите и лигата да влезат у плеј-оф, али ова е мачкина кашлица ебате.

Значи таман ќе се загусти резултатот, оп фаул под кош (шо е еден од најсмешните и најдискутабилни за судење). (n)

Trt како љубител на Јоеy Crawford би требало да пише за него, или само за ЛАЛ коа е. :icon_lol:
Па да де и за Барса исто е нели

Вас Реал/Лејкерс фановите многу тешко вие во спортот ем толку пари давате ем .!. пак на крајот, па мора утеха да се бара во нешто друго, јебига.

Вас Реал/Лејкерс фановите многу тешко вие во спортот ем толку пари давате ем .!. пак на крајот, па мора утеха да се бара во нешто друго, јебига.
Сеа у мисла ме стави, дали да ти стегнам лајк или не на постов :(....

За клубови кои се меѓу најтрофејните останувале со .!. во рака? :pos:

Глеам ти ептен не глорихантерските тимови си ги зел, навиваш за Клиперс и Мајами, за Сити и Барса. Hipster. (y)

Овдека не ти зборам како фан на Реал/Лејкерс, туку како неутрален. Мајами не ни игра против ЛАЛ па да зборам од таа страна. Јасно е што се дешава со НБА у задње време, парите си го прават своето, Crawford си е перфектниот судија за такво нешто.

Не можам да кажам дека ЛАЛ не беа помагани при крајот на регуларната, исто ко што неможеш да кажеш дека на Мајами им се помага кога е најгусто. И да, у право си иако ти е саркастичен коментарот, истото беше и со Барса пред некоја сезона. Таман ќе паничат и оп, судиска одлука за ветер во грб.

Реков, парите си го прават своето. Во НБА многу се сведе на атракција, бар ти го знаеш тоа како фан на Блејк кој миљон пати направил фаул у напад за да закуца но му било опростено заради атракција. И не е само со него...

Лејекрс немаа ли судиска помош на крај на регуларниот тек само за да влезат во плејоф? Имаа и тоа премногу очигледна, или тогаш дозволено беше... нели демек кој се тие Јута? 100 пати подобро Лејкерс да иде во плејоф.

Вчера имаше судиски грешки, во корист на Мајами ама имаше и во корист на Чикаго, не се правете слепи ебате. :)

За клубови кои се меѓу најтрофејните останувале со .!. во рака? :pos:

Глеам ти ептен не глорихантерските тимови си ги зел, навиваш за Клиперс и Мајами, за Сити и Барса. Hipster. (y)

Овдека не ти зборам како фан на Реал/Лејкерс, туку како неутрален. Мајами не ни игра против ЛАЛ па да зборам од таа страна. Јасно е што се дешава со НБА у задње време, парите си го прават своето, Crawford си е перфектниот судија за такво нешто.

Не можам да кажам дека ЛАЛ не беа помагани при крајот на регуларната, исто ко што неможеш да кажеш дека на Мајами им се помага кога е најгусто. И да, у право си иако ти е саркастичен коментарот, истото беше и со Барса пред некоја сезона. Таман ќе паничат и оп, судиска одлука за ветер во грб.

Реков, парите си го прават своето. Во НБА многу се сведе на атракција, бар ти го знаеш тоа како фан на Блејк кој миљон пати направил фаул у напад за да закуца но му било опростено заради атракција. И не е само со него...
Абе ФАКТ е дека ко ќе освој Барса или Мајами, па и кој било друг голем тим, колку и да е заслужено и доминантно, секогаш од вакви како тебе ќе има замерки, пошто нормално то ти е работа, и да сакаш да речиш заслужена победа не ти дава срцето.

За тие фаулојте под кош Леброн шо ги добива се ништо споредени со Дурант па и Коби, ама ве нема за нив да искоментирате нешто... Нормално суперѕвезда е и ќе има мала предност пред останатите играчи кога се во прашање вакви работи. Така е во спортот. Ќе треба да трпиш дур стигниш на високо ниво.

Блејк уствари му имат досудено еден куп офанзивни фаулој, ама вие лејкерашите во меморија ги имате само куцањата на Гасол, нормално.

И незнам по шо виде дека сум фан на Сити и на Мајами, ако имаш симпатии кон некои играчи немора да значи дека си фан. Леброн го следам уште од 2004, и нормално дека кога Клиперси отпаднаа, се надевам дека тој ќе освои.

Абе ФАКТ е дека ко ќе освој Барса или Мајами, па и кој било друг голем тим, колку и да е заслужено и доминантно, секогаш од вакви како тебе ќе има замерки, пошто нормално то ти е работа, и да сакаш да речиш заслужена победа не ти дава срцето.

За тие фаулојте под кош Леброн шо ги добива се ништо споредени со Дурант па и Коби, ама ве нема за нив да искоментирате нешто... Нормално суперѕвезда е и ќе има мала предност пред останатите играчи кога се во прашање вакви работи. Така е во спортот. Ќе треба да трпиш дур стигниш на високо ниво.

Блејк уствари му имат досудено еден куп офанзивни фаулој, ама вие лејкерашите во меморија ги имате само куцањата на Гасол, нормално.

И незнам по шо виде дека сум фан на Сити и на Мајами, ако имаш симпатии кон некои играчи немора да значи дека си фан. Леброн го следам уште од 2004, и нормално дека кога Клиперси отпаднаа, се надевам дека тој ќе освои.
Аха, е тука се фати во замка. Кога ќе се деси нешто вакво на Коби одма тука се испишуваат 50 страни за тоа како Коби е најомразен играч, како многу го штитат судиите дрн дрн јариња. А не сфаќате дека всушност така е со супер ѕвездите, заштитени се и тоа е тоа. И Џордан бил заштитен и Коби и Леброн е сега заштитен така да нема ништо чудно во ова, традиција е ова во НБА. За вчерашното судење јас лично ко неутралец немам некои примедби, имаше некои пропусти во корист на Мајами но имаше и во корист на Чикаго така да тука негде беа. Мислам дека Чикаго осеќаат немоќ и премногу играат на сила, пробуваат со груба игра и со задевање да му влезат под кожа на противникот.
И преку таквото од тоа Лејкерс/Реал фан, Барса/Интер фан, оваков фан онаков фан. Сфатете дека тоа е самостоен избор на навивачот, ако сакаш навивај и за Овче Поле јас ќе го почитувам тоа, нема што да зборам глорихантер, ваков хантер онаков хантер.

Другар не ти зборам за фаулите кои им се судат на суперстарите. Ти зборам за фаулите кои НЕ се судат на сметка на атракција, и фаулите под кош. За вториве ми е зборот оти се најдискутабилни и најлесно преку нив може да се „дувне во нечиј грб“.

И ЛАЛ беа помагани на крајот, не негирам, ко што притајно се и Хит помагани да изгураат кога е жестоко.

Булс ги симпатишам во серијава не дека играат против Хит, туку ми прават мерак со борбената игра, и ме потсеќаат на нашата игра на ЕП. И ние се боревме со 100% со ростер од 8 играчи низ цел турнир, и баш исто и ние имавме едно „мало ама техничарче“ ко Нејт. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom