Каква надеж бе јас на 2 мин до крај на 2/4 го фрлив ливчето не гледам надеж кај скапаниве !Цска бе инвалиди.... среќа и ѓупците се изнапромашуваа на крај па има малку надеж за пресврт...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква надеж бе јас на 2 мин до крај на 2/4 го фрлив ливчето не гледам надеж кај скапаниве !Цска бе инвалиди.... среќа и ѓупците се изнапромашуваа на крај па има малку надеж за пресврт...
Да не случајно ја виде од мене у тип на денотПодбескиџие ја имам 2 и на друго x2. Водеа и сега губат, 2-1 ја направија.
22+ веќе.. следно одиме на утакмицава подоле сепак со помала уплата.
Andujar-Alba P. (Esp) - Nishikori K. (Jpn)
2 сета да има ; 1.55
Да не случајно ја виде од мене у тип на денот... арно си знаев да не пишувам таму оти имам најнегативен скор од сите типстери . Ме сјебаа и мене убаво , и Цска на друг тикет ме докусури од старт...
Само јас ја чекам Лавал 1 ?
Ајде давајте голој умрени едни
Затоа што некој зима плата од играње фудбал и воедно лебот го вади од тоа. Е сеа тоа што ние мислиме дека “нема шанси“ да тепаат или да извадат нерешено затоа што се последни е сосем друга ствар.Неможам да разберам...за кој кур утакмицата му е на Ајачио??..што ќе бркаат гол разлика??бодој??..тие се далеку закопани на дното и сега зошто даваат се од себе за да ги заебат некои други што се трудат да опстанат и да изиграат нешто??..какви гнасни копилиња бе..како Блекпул минатата недела со Болтон истото
Затоа што некој зима плата од играње фудбал и воедно лебот го вади од тоа. Е сеа тоа што ние мислиме дека “нема шанси“ да тепаат или да извадат нерешено затоа што се последни е сосем друга ствар.