Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Цска бе инвалиди.... среќа и ѓупците се изнапромашуваа на крај па има малку надеж за пресврт...
Каква надеж бе јас на 2 мин до крај на 2/4 го фрлив ливчето не гледам надеж кај скапаниве !

Подбескиџие ја имам 2 и на друго x2. Водеа и сега губат :facepalm: , 2-1 ја направија.

Сите 4 утакмици од австриската лига 2+ прво и гг3+
3 од тие гг1

Јас кога ќе ги уплатам 0-0 сите завршуваат мамето нивно

После Интер, Днипро и Севиља, имам нов „омилен“ тим, а тоа е Спартак Москва. Понеспособна екипа немам видено. Ужас. Тоа циганчето Ари умее да издрибла играч и голман за на крај да ја шибне стативата, при празен гол. Абе...

Подбескиџие ја имам 2 и на друго x2. Водеа и сега губат :facepalm: , 2-1 ја направија.
Да не случајно ја виде од мене у тип на денот :cautious: ... арно си знаев да не пишувам таму оти имам најнегативен скор од сите типстери . Ме сјебаа и мене убаво , и Цска на друг тикет ме докусури од старт...

Нитра-Нова Вес 2 4.40...Сега на нет е околу 2.50,не сум сигурен дека ќе тепа туку коефициентот е многу поголем па ќе ја пуштам јас..Во моцарт е инаку..

Словачка кошарка

22+ веќе.. следно одиме на утакмицава подоле сепак со помала уплата.

Andujar-Alba P. (Esp) - Nishikori K. (Jpn)
2 сета да има ; 1.55

2-0 Андујар тепаше и пак добитен, следно дабл на ситно ќе ги пуштам..

Murray A. (Gbr) - Berdych T. (Cze)
3 сета ; 2.00
&
Wawrinka S. (Sui) - Tsonga J-W. (Fra)
-23.5 ; 1.80

• Ми се допаѓа
Reactions: Lux
Да не случајно ја виде од мене у тип на денот :cautious: ... арно си знаев да не пишувам таму оти имам најнегативен скор од сите типстери . Ме сјебаа и мене убаво , и Цска на друг тикет ме докусури од старт...

Не само од тебе, имаше и по фб страни, а и на Полонија не и требаше победа па затоа ја пишав 2.

Мои предлози за утре :

Schalke - Stuttgart - 1
Porto - Benfica - X/GG3+
Marseille - Toulouse - 1
Radnicki 1923 - Partizan - 2
Dusseldorf - Nurnberg - X-1/1
Espanyol - Real Madrid - 2&3+
Aston Villa - Chelsea - 2-4
Ried - Mattersburg - 1
Што мислите ? :)

Само јас ја чекам Лавал 1 ?
Ајде давајте голој умрени едни

Само јас ја чекам Лавал 1 ?
Ајде давајте голој умрени едни

Неможам да разберам...за кој кур утакмицата му е на Ајачио??..што ќе бркаат гол разлика??бодој??..тие се далеку закопани на дното и сега зошто даваат се од себе за да ги заебат некои други што се трудат да опстанат и да изиграат нешто??..какви гнасни копилиња бе..како Блекпул минатата недела со Болтон истото

Генгамп 7+? Интересно.

Неможам да разберам...за кој кур утакмицата му е на Ајачио??..што ќе бркаат гол разлика??бодој??..тие се далеку закопани на дното и сега зошто даваат се од себе за да ги заебат некои други што се трудат да опстанат и да изиграат нешто??..какви гнасни копилиња бе..како Блекпул минатата недела со Болтон истото
Затоа што некој зима плата од играње фудбал и воедно лебот го вади од тоа. Е сеа тоа што ние мислиме дека “нема шанси“ да тепаат или да извадат нерешено затоа што се последни е сосем друга ствар.

Затоа што некој зима плата од играње фудбал и воедно лебот го вади од тоа. Е сеа тоа што ние мислиме дека “нема шанси“ да тепаат или да извадат нерешено затоа што се последни е сосем друга ствар.

знам дека е така..само да си ја извадам нервата од мене сакам а немам каде:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom