Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе си проверив јас, ама глупо ми беше да се жалам таму, сепак мислам дека ќе успее Маца. :P
--- надополнето: 10 мај 2013 во 14:26 ---
Хаха кур ќе успее 2-1, сеа треба 5-1 да и направи. :facepalm:
Нема глупо брат,нема срам,ние пари давамо,ако треба и сто пута има да го смени.

Нема глупо брат,нема срам,ние пари давамо,ако треба и сто пута има да го смени.
Глупак сум, шо да ми прајш. Надал го имав 9,5+ прв сет и него точно ми го пишал. Дај овој Ферер нека го земе сетот 6-3/2.. :D

Ја имав пишано Шарапова -9,5 гејма прв сет. Овој од кладилницата по грешка ми ја пишал втор сет. Викам ај нема да менам, иако коефициентот беше за 0,15 поголем. Еве ја, 6-2 го зеде првиот, ако сеа случајно испаднат повеќе од 9,5 ќе го сечам!
tumblr_mctjytrNlq1r0xoin.gif

За утре малце да ја раздвижиме темата

-Еспаљол-Реал Мадрид 2 1.55....Бидејќи се појаки и ќе ги победат од ќеф

-Астераскиспедеракис-Хомолимпиакос-2 1.55..Бидејќи се појаки и е финале на Педерскиот куп и ќе ги претепаат

-Гирона-Ксерез-1 1.25 ..Бидејќи се во мртва трка за втората позиција која води директно во Примера Дивизион а Ксерез се отпаднати.

-Динамо Киев со таму некојси -1 1.30...Мора да победваат бидејќи се борат за ЛШ

-Раднички 123-Партизан-2 1.40 ..Бидејќи ако не победат ќе летни титулата кај црвено -белите

Имате 5 и кусуро коефициент за убав и сочен викенд

22+ веќе.. следно одиме на утакмицава подоле сепак со помала уплата.

Andujar-Alba P. (Esp) - Nishikori K. (Jpn)
2 сета да има ; 1.55
Јас играв на Нишикори -1,5 сет хендикеп, мислам ќе влезе (@ 1.80 коеф)

Јас играв на Нишикори -1,5 сет хендикеп, мислам ќе влезе (@ 1.80 коеф)

И јас првично мислев така (и верувам ќе тепа 2-0) сепак за посигурно ќе изиграм 2 сета само да не тргне нешто како што не треба..

Туткајте тикетите сите што ја имате ЦСКА 1 , ни слободни не можат да погодат нема шанси да тепаат оваа утакмица !

Цска бе инвалиди.... среќа и ѓупците се изнапромашуваа на крај па има малку надеж за пресврт...

До Џони е ви викам јас сериозно.

За Олимпијакос 2ка во живо е 1,54, за -2,5 хендикеп е 1,83. Поклончиња што вреди да се искористат, ЦСКА не можат обрачот да го погодат, чудо треба да се случи за да ја свртат.

Бреј човече овие Спартак Москва какви две шанси промашија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom