Work and travel USA

Член од
11 април 2013
Мислења
14
Поени од реакции
4
Има ли некој сам што си обезбедил работа ??? Некое искуство за во амбасада дали прават проблеми итн...

Член од
3 ноември 2007
Мислења
189
Поени од реакции
58
Дечки дали има некој што ќе патува на 5 Јуни од Софија за ЊуЈорк со ЛОТ Полска?
Иако сеуште од агенција не ни имаат дадено податоци за терминот на летот и слично, јас како што разгледав се лета преку Варшава:
14:40 Софија - 15:35 Варшава
17:20 Варшава - 21:00 ЊуЈорк
Добро би било да се организираме заедно ние што имаме внатрешен транспорт. Доколку има некој за накај Бостон или Портланд-Мејн би можеле заедно :)

Член од
23 февруари 2013
Мислења
48
Поени од реакции
4
Дечки дали има некој што ќе патува на 5 Јуни од Софија за ЊуЈорк со ЛОТ Полска?
Иако сеуште од агенција не ни имаат дадено податоци за терминот на летот и слично, јас како што разгледав се лета преку Варшава:
14:40 Софија - 15:35 Варшава
17:20 Варшава - 21:00 ЊуЈорк
Добро би било да се организираме заедно ние што имаме внатрешен транспорт. Доколку има некој за накај Бостон или Портланд-Мејн би можеле заедно :)
jas letam na 5 no za Chikago

Член од
18 април 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Поздрав до сите!

Дали некој знае некого или слушнал за некој кој бил одбиен за виза и повторно аплицирал, дали добил виза? Ме интересира колкави се шансите? :)

Член од
8 март 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
jas bev vcera vo ambasada i babata sto pravi intervju e stvarno strasna:) inaku dosta studenti odbi vcera i toa samo radi fakultetot radi nisto drugo ako si zaglavil, ako nemas polozeno poveke ispiti, ako si pisal kvadrat i radi takvi raboti a kinezot(ili koreec ne znam sto e) bese mn fin i ne pusti pri krajot nekolku studenti bez nikakov problem intervjuto so nego ne traese poveke od 1 minuta
--- надополнето: 23 април 2013 во 16:20 ---
jas bev vcera vo ambasada i babata sto pravi intervju e stvarno strasna:) inaku dosta studenti odbi vcera i toa samo radi fakultetot radi nisto drugo ako si zaglavil, ako nemas polozeno poveke ispiti, ako si pisal kvadrat i radi takvi raboti a kinezot(ili koreec ne znam sto e) bese mn fin i ne pusti pri krajot nekolku studenti bez nikakov problem intervjuto so nego ne traese poveke od 1 minuta

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.644
Поени од реакции
14.577
--- надополнето: 23 април 2013 во 16:20 ---
Значи да се надевам утре да не бидам кај старката..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Член од
8 март 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
Значи да се надевам утре да не бидам кај старката..

starkata im pravi intervju samo na studentite, a kinezot na ostanatite sto se samo za turisticka viza pa ako na kraj ostanat samo studenti i kinezot pocnuva da pravi intervju inaku on ne gi intervjuira studentite za zal:(

Член од
23 јули 2012
Мислења
93
Поени од реакции
89
дали знае некој возраста за во амбасада за виза дали е битна?:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.644
Поени од реакции
14.577
дали знае некој возраста за во амбасада за виза дали е битна?:)
Друже годинава гледај само испитите, да не заостануваш, да немаш многу презапишано, итн.. Не гледаат ни години, ни колку пати си бил, ни на која програма си, ни ништо.. Само испитите ја кочат работава годинава.

Член од
31 март 2013
Мислења
3
Поени од реакции
1
А што е сега со возраста?.. Нели е до 27 години

Член од
8 март 2013
Мислења
4
Поени од реакции
0
AJ NEKOJ AKO BIL ILI ODI GODINAVA NA NIAGARINI VODOPADI DA RABOTI NEKA MI PISE POSTO JAS KE ODAM GODINAVA I SAMA SUM VE MOLAM AKO IMA NEKOJ NEKA PISE!

Kajgana Shop

На врв Bottom