Прва година сум,од зимски семестар имам све положено,од летен нема да можам да ги имам оценките кога ке идам на интервју..нешто да не праат проблеми? некој совет за интервјуто,ке идам на мартас винејард,ако некој бил или ке иде нека пише. Фала многу 

Nema da imas nikakov problem ne mu se sekiraj samo pozitivnost i nasmean, so sreka na intervjuto pozdrav!Прва година сум,од зимски семестар имам све положено,од летен нема да можам да ги имам оценките кога ке идам на интервју..нешто да не праат проблеми? некој совет за интервјуто,ке идам на мартас винејард,ако некој бил или ке иде нека пише. Фала многу![]()
Мораш агенција, за полесно добивање виза. Веројатно некако може и без посредство на агенција, ама не ја знам процедурата. Доколку можеш да си дозволиш full програма преку агенција, знам дека AmeriQuest пред недела време објавија дека добиле уште некоја работна понуда, можеш да се јавиш и прашаш.Sakam da odam na Work and Travel USA, ovaa leto. Svajkam deka e docna, no dali nekoj znae nekoja web strana kade sto sami mozeme da si najdeme rabota, bez da se odi preku agencija?
Важи! Околу 900 ден е мислам.--- надополнето: 13 мај 2013 во 15:58 ---
Дали важи меѓународната возачка дозвола во Америка ? ...За да знам дали да извадам или не.
Масачутсес можеш и со нашава, барем мене не ми правеа проблем.--- надополнето: 13 мај 2013 во 15:58 ---
Дали важи меѓународната возачка дозвола во Америка ? ...За да знам дали да извадам или не.
мене колку што ми кажаа од агенцијава, воопшто не треба да се вади интернационална затоа што ја важеле нашава розева ни возачка--- надополнето: 13 мај 2013 во 15:58 ---
Туристичка виза... тешко се зима. Треба да имаш добра загарантирана работа и надпросечни примања (или на некој друг начин да докажеш дека супер ти е тука, нејќеш да бегашСо која програма се заминува у Америка со услови да веќе дипломиран односно да не мора уопште да ти земаат у предвид факултетско образование? И дали има некои со такво искуство?![]()