jas letam na 5 no za ChikagoДечки дали има некој што ќе патува на 5 Јуни од Софија за ЊуЈорк со ЛОТ Полска?
Иако сеуште од агенција не ни имаат дадено податоци за терминот на летот и слично, јас како што разгледав се лета преку Варшава:
14:40 Софија - 15:35 Варшава
17:20 Варшава - 21:00 ЊуЈорк
Добро би било да се организираме заедно ние што имаме внатрешен транспорт. Доколку има некој за накај Бостон или Портланд-Мејн би можеле заедно![]()
Читај го постов, има доста искуства од годинава.Nekoj shto bil vo ambasada vo poslednive denovi????
Go pratam veke nekoe vreme, sepak falaЧитај го постов, има доста искуства од годинава.
Значи да се надевам утре да не бидам кај старката..jas bev vcera vo ambasada i babata sto pravi intervju e stvarno strasnainaku dosta studenti odbi vcera i toa samo radi fakultetot radi nisto drugo ako si zaglavil, ako nemas polozeno poveke ispiti, ako si pisal kvadrat i radi takvi raboti a kinezot(ili koreec ne znam sto e) bese mn fin i ne pusti pri krajot nekolku studenti bez nikakov problem intervjuto so nego ne traese poveke od 1 minuta
--- надополнето: 23 април 2013 во 16:20 ---
jas bev vcera vo ambasada i babata sto pravi intervju e stvarno strasnainaku dosta studenti odbi vcera i toa samo radi fakultetot radi nisto drugo ako si zaglavil, ako nemas polozeno poveke ispiti, ako si pisal kvadrat i radi takvi raboti a kinezot(ili koreec ne znam sto e) bese mn fin i ne pusti pri krajot nekolku studenti bez nikakov problem intervjuto so nego ne traese poveke od 1 minuta
И мене ме интересира истото, ако има некој такво искуство да сподели.Има ли некој што ќе оди на интервју ама со постдипломски студии?..
Друже годинава гледај само испитите, да не заостануваш, да немаш многу презапишано, итн.. Не гледаат ни години, ни колку пати си бил, ни на која програма си, ни ништо.. Само испитите ја кочат работава годинава.дали знае некој возраста за во амбасада за виза дали е битна?![]()